Ιωνικός ποδόσφαιρο: Απάντησε με βίντεο στις καταγγελίες Εργοτέλη | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 2 | Ιωνικός ποδόσφαιρο: Απάντησε με βίντεο στις καταγγελίες Εργοτέλη

Ιωνικός ποδόσφαιρο: Η ομάδα της Νίκαιας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Ιωνικός από την Τετάρτη πανηγυρίζει την άνοδό του και την επιστροφή στη Super League μετά από αρκετά χρόνια, ωστόσο το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης είναι αυτό που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα.Ο Γιώργος Στειακάκης, από πλευράς Εργοτέλη, κατήγγειλε με ανάρτηση στο Facebook προπηλακισμούς και επιθέσεις στους διαιτητές παρουσία μπράβων, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «ο αστυνομικός διευθυντής παρακολουθούσε τους τραμπούκους».

Σήμερα ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, παραιτήθηκε από το ΔΣ της ομάδας για όσα «νοσηρά διημείφθησαν στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας», ενώ για όσα συνέβησαν ζήτησε ενημέρωση και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ωστόσο, δεν μείναμε μόνο εκεί, καθώς ο Ιωνικός πέρασε στην αντεπίθεση και με βίντεο το οποίο ανέρτησε στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ Εργοτέλης, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα για το ήθος και την φιλοσοφία της, εξαιτίας κάποιων μεμονωμένων προσώπων και μεμονωμένων δηλώσεων, που με την στοχευμένη και προμελετημένη δημοσίευση σε συγκεκριμένα Μέσα, που όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούν, επιχειρούν να εκθέσουν την ΠΑΕ Ιωνικός. Εμείς, θα απαντήσουμε με βιντεοληπτικό υλικό, ξεκινώντας από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά την οποία τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες»

Δείτε το βίντεο:

PLANET SPORTS