Η UEFA ζητά χαλάρωση των περιορισμών από την Αγγλία | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Η UEFA ζητά χαλάρωση των περιορισμών από την Αγγλία

Φαντάζει αδύνατο να ταξιδέψει ένας φίλαθλος στην Αγγλία για το Euro

Το Λονδίνο είναι μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν σημαντικά παιχνίδια για το Euro, αφού στο Γουέμπλεϊ θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια για τη φάση των «16», οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης.



Η συμφωνία της UEFA με την αγγλική Κυβέρνηση προβλέπει το άνοιγμα των εξεδρών στο 50% της χωρητικότητας, ώστε η εικόνα να μην παραπέμπει σε προπονητικά φιλικά. Όμως, οι περιορισμοί που έχει επιβάλλει η αγγλική Κυβέρνηση αποτρέπουν την άφιξη ξένων στη χώρα. Κατά συνέπεια, θα λειτουργήσουν αποθαρρυντικά και για τους οπαδούς από άλλες χώρες, που θα θελήσουν να ακολουθήσουν την πατρίδα τους στα ημιτελικά!
Πρακτικά, για να ταξιδέψει ένας φίλαθλος στη Βρετανία εκτός από τα αρνητικά τεστ πρέπει να προσκομίσει αρνητικό τεστ PCR και μετά να τεθεί σε δεκαήμερη καραντίνα. Ένα μέτρο που επί της ουσίας, απαγορεύει τα ταξίδια στη Μεγάλη Βρετανία.

Η UEFA πιέζει την αγγλική Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον να άρει τον τελευταίο περιορισμό και να αρκεστεί στο αρνητικό τεστ, ώστε η χώρα να είναι ανοιχτή σε φιλάθλους για το Euro.

Ετικέτες:

PLANET SPORTS