Η Ryanair τρολάρει τον Μουρίνιο, μετά την συμφωνία του με τη Ρόμα (pic) | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Serie A | Η Ryanair τρολάρει τον Μουρίνιο, μετά την συμφωνία του με τη Ρόμα (pic)

Η αεροπορική εταιρία Ryanair, έκανε πλάκα μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας της Ρόμα με τον άτιτλο στην Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε ένα απίθανο τρολάρισμα προχώρησε αεροπορική εταιρία, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της συμφωνίας του Ζοσέ Μουρίνιο με την Ρόμα.Η Ryanair λοιπόν έκανε και πλάκα και διαφήμισε τις πτήσεις της για Ρώμη,  αναφέροντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορεί να ταξιδέψει οικονομικά στον νέο του προορισμό, δίνοντας μόλις 15 λίρες.

Το αστείο βέβαια πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ανέφερε ακόμα ότι περιμένει μόνο μία αποσκευή στην πτήση του Μουρίνιο, διότι τελείωσε άτιτλος την πορεία του στην Τότεναμ.

«Ο Ζοσέ θα χαρεί να μάθει πως προς το παρόν πετάμε από το Λονδίνο στη Ρώμη με μόλις 14,99 λίρες. Λόγω έλλειψης τροπαίων με την Τότεναμ περιμένουμε ότι μία τσάντα μεταφοράς θα είναι αρκετή γι’ αυτό το ταξίδι» γράφει στο ποστάρισμά της η Ryanair.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το γεγονός πως αυτό είναι το δεύτερο πέρασμα του Ζοσέ Μουρίνιο από το ιταλικό πρωτάθλημα, με το πρώτο να είναι πολύ πετυχημένο, οδηγώντας της Ίντερ στην κατάκτηση του Champions League.

PLANET SPORTS