Η Maitland Ward θέλει πέντε λεπτά από τον χρόνο σου | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | LIFESTYLE | Η Maitland Ward θέλει πέντε λεπτά από τον χρόνο σου

Αν και είμαστε σίγουροι πως θα δώσεις παραπάνω στην πρωταγωνίστρια Maitland Ward και Playboy All Star Οκτωβρίου 2021.

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η παρακολούθηση πορνό παραμένει ταμπού για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Ένα κομμάτι της κοινωνίας που στον πυρήνα του θα συναντήσεις μία τεράστια σεξουαλική καταπίεση. Πουριτανοί λέγονται και θα τους βρεις σε μεγάλο βαθμό στις συντηρητικές κοινωνίες μας.Ward

Αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξης της στήλης Playboy All Stars. Να δώσει φωνή και βήμα στις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση για τις υπόλοιπες γυναίκες με τις ιστορίες τους. Που τολμούν να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους και την ενδυνάμωση που έρχεται μέσω αυτής. Κορίτσια που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία ενηλίκων. Κορίτσια όμορφα, sexy, ταλαντούχα και αυτοδημιούργητα.

Ward

Όπως η Maitland Ward.

Ward

Η 44χρονη ηθοποιός έκανε τη μετάβαση από την mainstream τηλεόραση στις πορνογραφικές ταινίες το 2019 και σήμερα ντεμπουτάρει ως η Playboy All Star Οκτωβρίου 2021. Ποζάροντας στον φακό της φωτογράφου και σκηνοθέτη Jacky St. James και υπό ένα αισθησιακό κόκκινο φως, η Maitland αποκαλύπτεται στο Playboy. “Το πάθος μου είναι πάντα η παράσταση, είτε πρόκειται για υποκριτική, για σεξουαλική παράσταση, είτε στα γραπτά μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά για να προσθέσει: “Μου αρέσει να δημιουργώ χαρακτήρες και σενάρια που σε κάνουν να σκέφτεσαι και να νιώθεις πράγματα μ’ έναν απροσδόκητο τρόπο. Αυτό το στοιχείο της έκπληξης παραμένει και το κάνει αξέχαστο”.

Ward

Τι σημαίνει για εκείνη το να ποζάρει για το Playboy. “Το Playboy είναι ένα περιβάλλον που ενδυναμώνει τις γυναίκες, το σεξ και το body positive. Το να γίνομαι κομμάτι της κληρονομιάς του Playboy είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Μου αρέσει να δουλεύω με όλες τις γυναίκες που γνώρισα στο brand”.

Ward

Για την γνωστή ηθοποιό, το γυμνό είναι συναρπαστικό και απελευθερωτικό. “Όταν ήμουν νεότερη, ήμουν νευρική ακόμη και με το μαγιό. Μακάρι να μπορούσα να πω σ’ εκείνο το κορίτσι τότε ότι ήταν όμορφη. Τώρα είμαι πολύ πιο χαρούμενη και πιο ελεύθερη όταν είμαι γυμνή. Νιώθω σέξι και απελευθερωμένη και με κάνει τόσο περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ”.

Θέλεις να δεις περισσότερα από την Maitland Ward. Τότε πέρνα μία βόλτα από την gallery.

Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward Ward

Πηγή: playboy.gr

Ετικέτες:

PLANET SPORTS