Η διαδικασία κτηματολόγησης και το… ζαβοκουτοπόνηρο γκουβέρνο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over under the Channel - Γιάννης Σκοτίδας

overfm.gr | Γιαννόπουλος | Η διαδικασία κτηματολόγησης και το… ζαβοκουτοπόνηρο γκουβέρνο

Η διαδικασία κτηματολόγησης ειναι ενα ακομη παράδειγμα του ημεδαπού παράδοξου, που οικοδομείται στην κατάλυση της λογικής και στην καταστροφή του αυτονοήτου.

Του Παναγιώτη Γιαννόπουλου, νομικούΗ διαδικασία κτηματολόγησης ειναι ενα ακομη παράδειγμα του ημεδαπού παράδοξου, που οικοδομείται στην κατάλυση της λογικής και στην καταστροφή του αυτονοήτου. Οταν δε η κτηματολογηση συναντά τους δασικούς χαρτες, πανηγυρίζει και η μουρλή και η πικραμένη. Να αρχίσουμε με μια γενεθλια απορια. Στα υποθηκοφυλακεία της χωρας και στα δημοσια βιβλία τους αποθηκεύονταν τέρμινα πολλά, οι τίτλοι των ακινήτων με κόστος των εγγραφόντων τους τίτλους αυτούς.

Μια σοβαρή πολιτεία θα σκάναρε απλώς τους τίτλους και θα τους μεταστάθμευε στο κτηματολόγιο, χωρίς να μοιράζει ταλαιπωρία και κοστος στους υπηκόους. Μετα,η ιδια πολιτεία έφτιαξε δασικούς χαρτες, στους οποίους ενσωμάτωσε ως δασικά, ακινητα, που η ιδια φορολογεί ως ιδιωτικά ακίνητα, που επιδοτεί ως αγροτική γη, που αδειοδοτει ως κατοικίες και οικισμούς και που δια παραχωρητήριων παραχώρησε, σε ακτήμονες, εισπράττοντας τους ματωμένους απο τον κάματο παράδες. Η θεσμική κουτουράδα απογειώνεται σε περιοχές που αναρτήθηκαν δυο χάρτες, οπως η Μεσσηνία.

Στην Μεσσηνία λοιπον ο δασικός χαρτης του 2021 αύξησε ανεξήγητα και θαυματουργικά τις δασικες εκτάσεις κατα χιλιαδες στέμματα, σε σχεση με τον δασικο χαρτη του 2019.Το εγκώμιο της θεσμικής μωρίας συνεχίζεται, με τις αντιρρήσεις, τα πρόδηλα σφάλματα και τις αιτήσεις εξαγορών, που κατατέθηκαν και κατατίθενται, και πρωτοκολλώνται για τα ματια του κόσμου, στοιβαζόμενες σε ανήλιαγες ντάνες, αφού ακόμη οι περιβόητες επιτροπές ουτε συστάθηκαν, ούτε συνεδρίασαν επειδή δεν συστάθηκαν, παρα το ο, τι τα επίμαχα σχετίζονται με την κτηματολόγηση. Εχει ομως κι άλλο Ερχεται το ντοβλέτι, δια της αρμόδιας κτηματικής υπηρεσίας και κτηματολογεί ακίνητα ως δικα του, οταν οι ιδιοκτήτες τους τα εχουν αποκτήσει με παράγωγο τρόπο κτήσης (συμβόλαια) έχοντας ακομη ασκήσει, τοσο αυτοί, οσο και οι δικαιοπάροχοι τους, ακωλύτως αδιατάρακτη εξουσίαση επι εκατό και βάλε χρόνια (πρωτότυπος τρόπος κτήσης).

Η γελοιότητα υπερυψούται καθως η ΑΑΔΕ, ηδη ταχυδρόμησε τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ, για τα υπό κτηματολόγηση ακίνητα, που τα δήλωσε ο χ ιδιώτης και το δημόσιο ως δικά του. Ο τραγέλαφος τελεύονται με την εφαρμογή της ρησης “να σε κάψω Γιάννη, να σ ‘αλείψω λάδι” καθως το ζαβοκουτοπόνηρο γκουβέρνο λεει δια της κτηματολογικής αρχής, περάστε στην ουρά να προβείτε στις δέουσες ενέργειες ιδίοις εξόδοις. Ολο αυτο ονομάζεται, με τούτα και με κείνα, ονομάζεται διαδικασία κτηματολόγησης, για την οποια μάλιστα οι μινίστροι και νομοθετούντες εθνοπατέρες επαίρονται κοκορευόμενοι οτι προσφέρουν και ανάπτυξη. Η περιγραφή αυτη δεν οδηγεί παρα στην κατάφαση, οτι πριν την κτηματογράφηση, απαιτείται να προηγηθούν άλλες διαδικασίες, οπως το θεσμικο και προσωπικό εγκεφαλογράφημα των αρμοδίων, που αγνοώντας την κρανιακή τους νέφωση, τόχουν βάλει αμέτι μουχαμέτι να μουρλάνουν τον κοσμάκη.

Υ. Γ.1 Νομοθέτησαν λέει οι φωστήρες κανόνα, ώστε οι φρυγανικές εκτάσεις των Κυκλάδων και της Κρήτης να μην συμπεριλαμβάνονται στους δασικούς χάρτες ως δασικές εκτάσεις, ενω της λοιπής επικράτειας τα φρύγανα, δηλαδή οι αφάνες, οι αγριοφασκομηλιές, οι θυμαριές και τα σκίνα, να θεωρούνται βαθύσκια δάση.

Υ. Γ. 2 και αυγοπιάνουν και αυγοκουρεύουν εμμίσθως τα ζαγάρια.

Ετικέτες:

PLANET SPORTS