Γώγος: Δεν υπάρχει ρεβεγιόν, μια οικογένεια μόνη της και τέλος | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Γώγος: Δεν υπάρχει ρεβεγιόν, μια οικογένεια μόνη της και τέλος

Κατηγορηματικός ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να τα περάσουν μαζί μόνο τα μέλη μιας οικογένειας που μένουν στο ίδιο σπίτι, εμφανίστηκε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Στη φάση αυτή χρειάζεται ο μέγιστος βαθμός ασφάλειας» τόνισε ο καθηγητής και πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει καν να χρησιμοποιούμε τη λέξη ρεβεγιόν καθώς έχει την έννοια της γιορτής, της ολονύκτιας διασκέδασης και δεν υπάρχει ρεβεγιόν με μια οικογένεια.«Υπάρχει μια μικρή σύγχυση με τον αριθμό των 9. Είναι αστείο να βάζουμε μπροστά τον αριθμό. Φανταστείτε να μαζευτούν στο ίδιο σπίτι τέσσερα ζευγάρια των δύο ατόμων», είπε επίσης ο καθηγητής. «Αν κάνουν ρεβεγιόν μαζί τέσσερα ζευγάρια σημαίνει ότι θα είναι 8 άτομα. Όμως θα είναι άτομα από διαφορετικά σπίτια. Αυτό πρέπει να το αποφύγουμε. Πρέπει να είναι στο ρεβεγιόν μόνο άτομα που είναι μαζί στο σπίτι και κάθονται στον ίδιο χώρο χωρίς να φορούν μάσκες»

«Η λέξη ρεβεγιόν δεν έχει κανένα νόημα, δεν υπάρχει ρεβεγιόν με μία οικογένεια, να σταματήσουμε να το συζητάμε. Είναι δυνατόν να γίνει τέτοιο πράγμα αυτή την εποχή; Μια οικογένεια θα κάνει Χριστούγεννα μόνη της και τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος. «Ας κάτσουμε στα αυγά μας, ας κάνουμε μόνοι μας με την οικογένειά μας. Δεν έχει νόημα το ρεβεγιόν, θα κάτσουμε ένα βράδυ στο τραπέζι μας. Του χρόνου θα κάνουμε μεγάλα ρεβεγιόν», ανέφερε ο Χαράλαμπος Γώγος.
ΠΗΓΗ:https://www.dikaiologitika.gr/

PLANET SPORTS