Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο πιλότος στην κατάθεσή του - «Αγκάλιασα την Καρολάιν και την κόρη μας, μου είπαν ότι είχε φύγει...» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο πιλότος στην κατάθεσή του – «Αγκάλιασα την Καρολάιν και την κόρη μας, μου είπαν ότι είχε φύγει…»

Ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου από αδίστακτους ληστές, έδωσε σημαντικές πληροφορίες με την κατάθεσή του στις Αρχές.

«Στο φως» της δημοσιότητας δόθηκαν κομμάτια της κατάθεσής του, όπου ο 32χρονος περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και η σύζυγός του μόλις οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ δίνει και λεπτομερή περιγραφή του προσώπου και του σωματότυπου του «κοντού» ληστή, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την Καρολάιν.Όπως είπε ο 32χρονος πιλότος, «πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας, όμως δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Αυτός με το πιστόλι με πλησίασε και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα ότι στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. “Σε παρακαλώ μη μας πειράξεις”».

Όπως ανέφερε, σκούντηξε την Καρολάιν να ξυπνήσει, όμως μόλις είδε τους ληστές αυτή, άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο δεύτερος δράστης με το ασημένιο πιστόλι κατευθύνθηκε προς την 20χρονη.

«Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα».

Όπως αναφέρει, οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά, όμως κάποια στιγμή μίλησαν σε μια γλώσσα που του θύμιζε βουλγάρικα ή αλβανικά. «Μου είχαν δέσει το στόμα και κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι».

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, τον πιο κοντό από τους δράστες, τον είδε στο πρόσωπο όταν κατέβηκε αυτό που φορούσε και μπόρεσε να τον παρατηρήσει: «Έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών, ύψους περίπου 1.70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Παράλληλα, συγκλονίζουν τα λόγια του περιγράφοντας πώς κατάλαβε ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή:

«Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε.

Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας. Ο αστυνομικός μου είπε “έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις”. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS