Γκαμπράνης - «Ο Καμαρά έκανε κορυφαία εμφάνιση» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Culture - Λίλα Παπαπάσχου - Χρήστος Σούτος

overfm.gr | Super League 1 | Γκαμπράνης – «Ο Καμαρά έκανε κορυφαία εμφάνιση»

«Ο Καμαρά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον αέρα του Over FM, ο Παναγιώτης Γκαμπράνης.

Ο ρεπόρτερ του Άρη, Παναγιώτης Γκαμπράνης μίλησε στον αέρα του Over FM και τον Πάνο Λούπο για την νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού. Επίσης έκανε λόγο για την κορυφαία εμφάνιση του Καμαρά.Αρχικά, ο Παναγιώτης Γκαμπράνης τόνισε πως αυτή η νίκη άλλαξε το διακόπτη. Ο κόσμος έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα με το πάθος του. Από νωρίς υπήρχε καλό κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων των «κίτρινων».

Έπειτα αναφέρθηκε στην εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο πρώτος για τον οποίο μίλησε ήταν ο ρ Καμαρά. Συγκεκριμένα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαυριτανό επιθετικό, λέγοντας πως έκανε κορυφαία εμφάνιση. Όσον αφορά τον Εντιαγέ, επισήμανε πως με την είσοδό του στο γήπεδο έδειξε το βάθος στο ρόστερ της ομάδας του Μάντζιου.

Όσον αφορά το γεγονός πως αγωνίστηκαν οκτώ παίκτες από το περσινό ρόστερ, ο ρεπόρτερ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, είπε ότι ήταν πολύ θετικό. Για τον Γκανέα τόνισε πως ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της αναμέτρησης, ενώ για τον Κουέστα που έκανε την επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα  ανέφερε πως βοήθησε πολύ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο group therapy των «κίτιρνων». Οι παίκτες μίλησαν με τον Άκη Μάντζιο, ώστε να ανέβουν ψυχολογικά. Επίσης τους μίλησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος τους παρότρυνε.

PLANET SPORTS