Γιώργος Τσαλίκης: «Έχω βάλει μια ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Γιώργος Τσαλίκης: «Έχω βάλει μια ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια»

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ένας από τους καλεσμένους της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο πάρτυ που έγινε για τα γενέθλιά της. Ο τραγουδιστής θεωρεί ότι είναι μια καταπληκτική αθλήτρια και μαχήτρια στη ζωή της και την εκτιμά πολύ τόσο εκείνη όσο και τον Σάκη, όπως ανέφερε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» που ήταν εκεί. Αυτό το καλοκαίρι θα έχει ολιγοήμερες διακοπές […]

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ένας από τους καλεσμένους της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο πάρτυ που έγινε για τα γενέθλιά της.Ο τραγουδιστής θεωρεί ότι είναι μια καταπληκτική αθλήτρια και μαχήτρια στη ζωή της και την εκτιμά πολύ τόσο εκείνη όσο και τον Σάκη, όπως ανέφερε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» που ήταν εκεί.

Αυτό το καλοκαίρι θα έχει ολιγοήμερες διακοπές για τον τραγουδιστή, ο οποίος έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις και όπως ανέφερε στην εκπομπή ευελπιστεί τα πράγματα με την πανδημία να φτιάξουν ώστε να μπορέσει ο κόσμος να δουλέψει.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο ΣΚΑΪ έλυσε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον τραγουδιστή, ο οποίος θα παρουσίαζε το Big Brother και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε μια διαμάχη που οδηγείται στα δικαστήρια.

«Έχω βάλει μία ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Θα είμαι παρών φυσικά και στο τέλος θα δικαιωθώ πανηγυρικά και θα το μάθετε», αρκέστηκε να αναφέρει μόνο ο τραγουδιστής σε σχέση με αυτό.

PLANET SPORTS