Γιώργος Παπανδρέου - «Να ξαναγίνει η παράταξη μεγάλη» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over react - Γιώργος Λίγγρης

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Γιώργος Παπανδρέου – «Να ξαναγίνει η παράταξη μεγάλη»

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου για τη διαδοχή της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Οι φήμες που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, επιβεβαιώνονται. Ο Γιώργος Παπανδρέου μπαίνει στην «κούρσα» διαδοχής της Φώφης Γεννηματά. Έτσι θα είναι ο 7ος υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr.Σε μαγνητοσκοπημένη του δήλωση, ανέφερε:

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή.

Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

PLANET SPORTS