Γιάννη Φουντούλη, ζητάμε εμείς συγγνώμη από εσάς! | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Καλαμπάκας | Γιάννη Φουντούλη, ζητάμε εμείς συγγνώμη από εσάς!

Κλαίμε από χαρά σήμερα αδέρφια. Κλαίμε και από λύπη όμως…

Την ώρα που η χώρα έχει παραδοθεί στις φλόγες, η εθνική ομάδα πόλο πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της, αποκλείοντας την πανίσχυρη Ουγγαρία (την οποία νίκησε και στην πρεμιέρα των ομίλων) και εξασφάλισε το πρώτο της Ολυμπιακό Μετάλλιο.Η προσπάθεια των παικτών του Βλάχου ήταν συγκλονιστική. Με άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα, κατάφερε να θέσει εκτός τελικού τους Ούγγρους, παρέμεινε αήττητη στο τουρνουά και πλέον της έχει απομείνει μόνο ένα εμπόδιο προκειμένου να γίνει «χρυσή»…

Συγκλονιστικός όμως ήταν και ο Γιάννης Φουντούλης στις δηλώσεις του: Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας θέλησε να ζητήσει συγγνώμη που εκείνος και οι συμπαίκτες του γιορτάζουν την τεράστια επιτυχία, την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται από τις φλόγες.

Μια συγγνώμη που δεν ζήτησε από τον κόσμο κανένας υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση. Μια συγγνώμη που θα έπρεπε να έχει ακουστεί από την ώρα που η χώρα ξεκίνησε να καίγεται σε πολλά σημεία με μηδενικά μποφόρ.

Δεν είναι ώρα για να αποδοθούν ευθύνες. Στα πύρινα μέτωπα οι πυροσβέστες και οι εθελοντές, με αυταπάρνηση ψυχής δίνουν αγώνα προκειμένου να σώσουν ότι μπορούν. Όμως κανείς μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχάσει την αλαζονεία που δείχνει η κυβέρνηση, η οποία την ώρα της κρίσης, κάνει αναφορές στις ανθρώπινες ζωές, επιχειρώντας συγκρίσεις με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Η Πολιτική Προστασία δίνει εντολές εκκένωσης, όμως δεν στέλνει οχήματα να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί.

Η Παρασκευή 6/8 του 2021 ξημέρωσε μέσα στη μαυρίλα. Η κάπνα έχει σκεπάσει τα πάντα στην Αττική και η αγωνία έχει κάνει κατάληψη στις συνειδήσεις όλων των ανθρώπων που σκέφτονται πόσα στρέμματα δάσους κάηκαν, πόσα ζώα βίωσαν την φρίκη και τελικά υπέκυψαν.

Η Παρασκευή 6/8 του 2021 είναι μια μέρα μέρα χαράς και υπερηφάνειας.

Γιάννη Φουντούλη, ζητάμε συγγνώμη από όλους σας που δεν είστε εσείς το πρώτο θέμα. Η χαρά που μας δώσατε είναι τεράστια, όμως την έχει σκεπάσει η φρίκη της φωτιάς…

PLANET SPORTS