Γαβαλάς: «Γεμίζουμε το Καραϊσκάκης για τον ερασιτέχνη» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Γαβαλάς: «Γεμίζουμε το Καραϊσκάκης για τον ερασιτέχνη»

Το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα αναφορικά με την φιέστα της ομάδας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Μάλιστα ανέφερε πως με αυτή του την κίνηση ο κόσμος της ομάδας θα μπορέσει να βοηθήσει τον ερασιτέχνη της ομάδας, ο οποίος το έχει ανάγκη.Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεμίζουμε» το Γήπεδο Καραϊσκάκη στην αυριανή φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Κλείσε το εισιτήριο σου για την «εικονική κερκίδα» και δήλωσε «παρών» στην απονομή των πρωταθλητών! Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 5€, 7€, 10€, 20€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Διευκρινίζεται ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν αποτελούν αποδεικτικό για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο ισχύουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα κατά της πανδημίας COVID-19.

Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.Μετά την αγορά θα λάβεις μαζί με το e-ticket και ένα αναμνηστικό δίπλωμα με το ονοματεπώνυμο σου.»

PLANET SPORTS