Γαβαλάς: «Έχουμε νοοτροπία που αρμόζει στους μεγαλύτερους συλλόγους» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Γαβαλάς: «Έχουμε νοοτροπία που αρμόζει στους μεγαλύτερους συλλόγους»

O Nίκος Γαβαλάς έκανε ανάρτηση σχετικά με τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σημείωσε ότι πλέον η ομάδα του Πειραιά έχει αποκτήσει νοοτροπία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων και μπορεί να κοντράρει κορυφαίες αγγλικές ομάδες. Αναλυτικά η ανάρτηση του: «Μόνο χαμογελαστά πρόσωπα και υπερηφάνεια για την ομάδα μας. Προσπάθησε για αυτό που έμοιαζε με […]

Nίκος Γαβαλάς έκανε ανάρτηση σχετικά με τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σημείωσε ότι πλέον η ομάδα του Πειραιά έχει αποκτήσει νοοτροπία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων και μπορεί να κοντράρει κορυφαίες αγγλικές ομάδες.



Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Μόνο χαμογελαστά πρόσωπα και υπερηφάνεια για την ομάδα μας. Προσπάθησε για αυτό που έμοιαζε με ποδοσφαιρικό θαύμα. Τα είχε καταφέρει πέρσι στο ίδιο παλκοσένικο. Πάλεψε και φέτος από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να λύσει μία δυσκολότερη εξίσωση, με νοοτροπία που αρμόζει μονάχα στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η νίκη δεν έφτασε για να γίνει το θαύμα πραγματικότητα, αλλά επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός κοντράρει τις καλύτερες αγγλικές ομάδες. Παράλληλα, ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός υπενθύμισε πως δεν συμβιβάζεται και επιχειρεί να βρίσκει λύσεις μέσα από τα προβλήματα, στην προκειμένη περίπτωση των σημαντικών απουσιών.

Τον Ιούλιο θα ξεκινήσουμε ένα νέο ευρωπαϊκό ταξίδι, έχοντας ξανά ως ισχυρά όπλα μας τη δουλειά, τη μεθοδικότητα, την αλληλεγγύη, το πάθος και την πίστη. Δίχως αμφιβολία, θα ακολουθήσει μία κρίσιμη διετία για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον πρωταθλητή να αρχίζει από τον 2ο (φέτος) και τον 1ο (το καλοκαίρι του 2022) προκριματικό του Champions League, ενώ οι τρεις εκπρόσωποί του στο Conference League θα εκκινούν από τον 2ο προκριματικό γύρο. Στην παρούσα φάση, δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Η στιγμή είναι από τα αποδυτήρια του Έμιρεϊτς. Λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσουμε. Να είστε βέβαιοι πως στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».

https://www.facebook.com/nikos.gavalas.969/posts/10165007814475123

 

PLANET SPORTS