Φάνης Σπανός στον Over FM: «Έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ON AIR | Φάνης Σπανός στον Over FM: «Έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, μίλησε στον OVER FM και την εκπομπή Overdrive by motori.gr με τον Γιάννη Σταυρόπουλο για το Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στη Λαμία, αλλά και τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθεί υπό άρτιες συνθήκες ο σπουδαίος αγώνας του WRC.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μίλησε για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στη Λαμία, όπως και για την ετοιμότητα της πόλης ενόψει Ράλι Ακρόπολις:«Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη ευθύνη να φιλοξενήσουμε τον σπουδαίο αυτόν αγώνα. Η Λαμία είναι σε θέση να φιλοξενήσει τόσο τους επαγγελματίες (σ.σ.: ομάδες και στελέχη) των ομάδων όσο και τους φίλους του αθλήματος που θα έρθουν στη χώρα μας για το Ράλι Ακρόπολις. Σε οργανωτικό επίπεδο έχουμε υπερκαλύψει τις ανάγκες σε ό,τι αφορά τα καταλύματα. Έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία σε όλα τα επίπεδα. Όλοι στη Λαμία θα κάνουν όσα είναι απαραίτητα και απαιτούμενα, ώστε όσοι έρθουν να απολαύσουν την διοργάνωση. Παράλληλα, να βγούμε ασπροπρόσωποι, παρέχοντας μια ποιοτική διοργάνωση, μια υψηλού επιπέδου φιλοξενία, ούτως ώστε όσοι βρεθούν εδώ, να ξανάρθουν στη χώρα μας και την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Έχουμε λάβει τις σχετικές δεσμεύσεις από όλους τους επαγγελματίες πώς θα προσφέρουν τις ποιοτικότερες υπηρεσίες τους».

Είναι η Λαμία έτοιμη για να φιλοξενήσει τον αγώνα; Έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις στο κομμάτι της οργάνωσης;

«Από… χθες αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε. Ακόμα και πριν την έγκριση της υποψηφιότητας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ο Δήμος Λαμίας, Περιφέρεια και όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαμε κάνει την απαραίτητη προπαρασκευή. Έχουμε δεσμεύσει τα κονδύλια που απαιτούνται για τις εργασίες, ώστε να προγραμματιστούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για να μας βρει η διοργάνωση απόλυτα έτοιμους».

Αναφορικά με το χώρο της έκθεσης της Λαμίας, στην είσοδο της πόλης:

«Είναι ένας μεγάλος χώρος, επαρκής όσον αφορά την έκταση, για να φιλοξενήσει το service park. Ήδη ο Δήμος έχει κάνει τις απαραίτητες μελέτες και έχει έτοιμο μηχανισμό για να ξεκινήσουν άμεσα οι αναγκαίες εργασίες. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής του Ράλι Ακρόπολις. Καταγράφηκαν οι ανάγκες και το κατασκευαστικό μέρος ξεκινά άμεσα. Νωρίτερα από τις ημερομηνίες που απαιτούνται, το service park θα είναι απόλυτα έτοιμο σε όλα τα επίπεδα».

Όσον αφορά στους ανθρώπους που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να αναλάβει ξανά η χώρα μας αγώνα του WRC, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας υπογράμμισε:

«Δεν έχουμε μπει ακόμα στη λογική της προβολής της διοργάνωσης. Να φύγει και ο Μάιος και να δούμε εάν θα μπορέσουμε να έχουμε και επισκέπτες, που θα έρθουν για να απολαύσουν τη διοργάνωση. Πρέπει να επαναλάβω ένα μεγάλο μπράβο τόσο στον κ. Αυγενάκη όσο και στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια. Η Στερεά Ελλάδα θα είναι σε θέση να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις, αυτή την μοναδική διοργάνωση για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

PLANET SPORTS