Έτσι θα καταλάβεις αν η σύντροφός σου ήρθε όντως σε οργασμό ή προσποιήθηκε | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | Έτσι θα καταλάβεις αν η σύντροφός σου ήρθε όντως σε οργασμό ή προσποιήθηκε

Υπάρχει ένα μυστικό για να καταλάβει κανείς τελικά αν η γυναίκα έχει πραγματικό οργασμό. Το αποκαλύπτει η Έλενα Φάκου. Αρκετές γυναίκες προσποιούνται ότι έρχονται σε οργασμό και οι λόγοι είναι πολλοί: Άλλες επειδή θέλουν να “ικανοποιήσουν” το σύντροφό τους ότι τα κατάφερε, άλλες επειδή δε μπορούν να έρθουν στην πραγματικότητα κι άλλες για να ξεμπερδεύουνε. […]

Υπάρχει ένα μυστικό για να καταλάβει κανείς τελικά αν η γυναίκα έχει πραγματικό οργασμό. Το αποκαλύπτει η Έλενα Φάκου.Αρκετές γυναίκες προσποιούνται ότι έρχονται σε οργασμό και οι λόγοι είναι πολλοί: Άλλες επειδή θέλουν να “ικανοποιήσουν” το σύντροφό τους ότι τα κατάφερε, άλλες επειδή δε μπορούν να έρθουν στην πραγματικότητα κι άλλες για να ξεμπερδεύουνε.

Στον άντρα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Όταν έρχεται σε οργασμό εκσπερματώνει. Όχι βέβαια ότι και αυτός δεν μπορεί να προσποιηθεί, αλλά είναι οπωσδήποτε δυσκολότερο. Στην γυναίκα επειδή δεν υπάρχει κάποια πρακτική απόδειξη, πλανάται ένα μυστήριο. Μερικές γυναίκες έρχονται σε οργασμό και είναι εκδηλωτικές, κάποιες άλλες πιο ήσυχες, ενώ άλλες του δίνουν και καταλαβαίνει.

Όσον αφορά όμως σε εκείνες που προσποιούνται, αυτές πραγματικά δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, για να γίνουν πιστευτές. Θυμηθείτε την Μεγκ Ράιαν και την Κίρα Νάιτλι όταν υποδύθηκαν οργασμό τόσο πειστικά στον κινηματογράφο, που θα μπορούσαν να πάρουν όσκαρ για το ρεσιτάλ αυτό ερμηνείας τους.

Προσοχή όμως. Υπάρχει ένα μυστικό για να καταλάβει κανείς τελικά αν η γυναίκα έχει πραγματικό οργασμό ή αν προσποιείται κι αυτό βρίσκεται στο στήθος της : Όταν μια γυναίκα έρχεται πράγματι σε οργασμό, ανεβαίνουν οι παλμοί της επομένως η καρδιά της χτυπά πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Οργασμός δίχως καρδιοχτύπι δεν υφίσταται.

Επομένως, αν έχεις  αμφιβολία για την αυθεντικότητα του οργασμού της συντρόφου σου, αν βάλεις το αυτί σου στο στέρνο της θα ακούσεις την καρδιά της να χτυπά δυνατά …ή να μη χτυπά δυνατά. Κι αν η καρδιά της δε χτυπά δυνατά ενώ εκείνη χτυπηθήκαμε πολύ δυνατά στο κρεβάτι κατά την προσποίηση, τότε, ουπς, προδόθηκε.

PLANET SPORTS