Εθνικός: Βοηθός του Καράμπελα ο Παπαγεωργίου [pic] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΜΠΑΣΚΕΤ | Εθνικός: Βοηθός του Καράμπελα ο Παπαγεωργίου [pic]

Ο Θάνος Παπαγεωργίου στο προπονητικό τιμ του Εθνικού.

Θάνος Παπαγεωργίου εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Εθνικού. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Καράμπελα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά να πετύχει τους στόχους της.Παράλληλα, παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Χρήστος Αναστασίου και Θοδωρής Ασημακόπουλος.

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θάνο Παπαγεωργίου. Ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Καράμπελα ως άμεσος βοηθός του.

Ο Θάνος Παπαγεωργίου είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε τα καλύτερα ενόψει της νέας σεζόν.

O ίδιος δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Εθνικού. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον coach για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Παράλληλα, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τους Χρήστο Αναστασίου και Θοδωρή Ασημακόπουλο. Οι δύο προπονητές προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα μας και τους ευχαριστούμε για όλα. Η πόρτα του Εθνικού θα είναι ανοιχτή και για τους δύο και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ενωθούν ξανά».

PLANET SPORTS