Εθνική Ελλάδος: Επέστρεψαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Εθνική Ελλάδος: Επέστρεψαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ

Εθνική Ελλάδος: Επιστρέφουν στις προπονήσεις Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης και Μωραΐτης.

Κανονικά στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου στην Εθνική Ελλάδος τέθηκαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ (Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης, Μωραϊτης). Στην ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρεται ότι έγινε παρανόηση του προγράμματος και ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να είναι παρόντες και τελικά ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή.Αναλυτικά:

«Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενσωματώθηκαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, που δεν ήταν παρόντες στην απογευματινή συγκέντρωση του ΟΑΚΑ.

Κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε από πλευράς ΑΕΚ, επισημάνθηκε ότι είχε γίνει παρανόηση του προγράμματος και ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να είναι παρόντες στην προσπάθεια και ζητούσαν να γίνουν δεκτοί.

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκτιμώντας με ψυχραιμία την κατάσταση, γνωρίζοντας την πάγια επιθυμία των Ελλήνων αθλητών να συνεισφέρουν όποτε καλούνται στην Εθνική Ομάδα και βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την εισήγηση του προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου να ενσωματωθούν οι παίκτες στην προετοιμασία.

Κατόπιν αυτών, o Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραϊτης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και αύριο (15/2) θα αναχωρήσουν με την αποστολή για τη Ρίγα της Λετονία».

PLANET SPORTS