Επικοινωνία Κονέ με Νεντελτσεάρου, θα τοποθετηθεί προσωπικά ο Ρουμάνος | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Επικοινωνία Κονέ με Νεντελτσεάρου, θα τοποθετηθεί προσωπικά ο Ρουμάνος

Ο άσος της Ένωσης είχε επικοινωνία με τον τεχνικό διεθυντή της ομάδας, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι δεν γονάτισε στο πλαίσιο του κινήματος «Black Lives Matter».

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ενέργεια του Ιονούτ Νεντελτσεάρου να μην γονατίσει, στο πλαίσιο του κινήματος “Back Lives Matter” πριν από την έναρξη του φιλικού Αγγλία-Ρουμανία στο Μίντλεσμπρο.Σε επικοινωνία του με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Παναγιώτη Κονέ, ο Ρουμάνος μπακ δήλωσε αιφνιδιασμένος από τις αντιδράσεις που προέκυψαν ειδικά στην Ελλάδα και ενημέρωσε ότι θα τοποθετηθεί με προσωπική δήλωση, όπου θα εξηγεί ότι τα αντιρατσιστικά μηνύματα προς την κοινωνία θα πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατά από το γονάτισμα. Με άλλα λόγια, ότι δεν τον αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη μορφή διαμαρτυρίας που δεν έχει μετεξελιχθεί σε κάτι πιο δυναμικό εδώ και έναν χρόνο.

Από την ΑΕΚ πάντως βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι ο «Νέντε» είναι το ακριβώς αντίθετο του ρατσιστή. Όχι απλώς καταδικάζει τις διακρίσεις, αλλά συμμετέχει και σε κινήματα με αντιρατσιστική δράση στη Ρουμανία. Φαίνεται, λοιπόν, πώς κάτι ήθελε να δείξει με την αντίδρασή του αυτή, το οποίο θα εξηγήσει άμεσα, καθώς βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Αγγλία στην πατρίδα του.

PLANET SPORTS