Ένας στους... δεκατρείς παραδέχεται την αλήθεια: Εκλογές για τον Παναθηναϊκό, όχι για το μπάσκετ! | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Ένας στους… δεκατρείς παραδέχεται την αλήθεια: Εκλογές για τον Παναθηναϊκό, όχι για το μπάσκετ!

Η δήλωση του δικηγόρου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μπαλτάκου, ξεκαθάρισε τα πράγματα αρκετά σχετικά με τις εκλογές της ΕΟΚ.

«Ο Παναθηναϊκός τηρεί τις παραδόσεις του και δεν μπορεί να ξεχνάει πως o Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν αθλητής και παράγοντας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αφήσει έτσι εύκολα να κερδίσει ο Φασούλας γιατί ο Ολυμπιακός θα ήταν παντοδύναμος».Δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κάποιος, αυτό που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του στον Metropolis ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τους «πράσινους» σε ουκ ολίγες υποθέσεις τους, έκανε μια δήλωση παραδοχής! Την ώρα που η κοινή γνώμη έχει την χειρότερη άποψη για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ, ο γνωστός νομικός προέβη σε μια δήλωση η οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνει όλους όσους ισχυρίζονται ότι ο Παναθηναϊκός κόπτεται τόσο για τις εκλογές της ΕΟΚ, προς ιδίων όφελος.

Θυμάστε το περίφημο 13-1;Τότε που ο Ολυμπιακός είχε υποβάλει τις προτάσεις του στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ώστε να αλλάξει σελίδα το μπάσκετ, με τις ομάδες να τις απορρίπτουν σύσσωμες και να τάσσονται στο πλευρό του ΕΣΑΚΕ και κατά συνέπεια του Παναθηναϊκού, που εκείνη την εποχή που ξεκίνησε το περίφημο “Μέχρι τέλους”, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει με κάθε τρόπο τους «ερυθρόλευκους» είτε μέσα, είτε εκτός παρκέ;

Ε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από την παραδοχή του νομικού, ότι οι «πράσινοι» ουδέποτε ασχολήθηκαν με το μπάσκετ ώστε να το βοηθήσουν να περάσει επίπεδο, αλλά για να είναι αυτοί ψηλά στις συνειδήσεις των οπαδών τους, οι οποίοι ζουν με τ αφήγημα ότι η ομάδα τους κάθε χρόνο κερδίζει κι ένα τίτλο και είναι άκρως επιτυχημένη.

Ο Τάκης Μπαλτάκος λοιπόν κατηγόρησε ευθέως τον φασούλα ότι θέλει να κάνει «πλάτες» στον Ολυμπιακό! Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν ασχολείται καν με τις εκλογές.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ότι ήθελαν να δουν στο ελληνικό μπάσκετ, το έχουν δει. Έχουν πάρει την απόφασή τους να πορευθούν μακριά από το «άρρωστο» περιβάλλον του και στον δρόμο που τραβάνε είναι μόνοι.

Την ώρα λοιπόν που στην ΚΑΕ γελάνε με τη δήλωση Μπαλτάκου, θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έχουν να πουν οι δώδεκα σύλλογοι που έριξαν όλη την ευθύνη πριν λίγα χρόνια για τα όσα διαδραματίστηκαν, στον Ολυμπιακό.

Αυτοί με ποιον είναι; Με τον Λιόλιο, τον Φασούλα, ή τον Παναθηναϊκό;

PLANET SPORTS