Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Bundesliga | Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό

Μπορεί να Έρλινγκ Χάαλαντ να τελείωσε με «ντόρτια» στη νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ επί της Χέρτα Βερολίνου με 5-2, ωστόσο ιστορία κατάφερε να γράψει ο Γιουσούφα Μουκοκό, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα.

Μπορεί να Έρλινγκ Χάαλαντ να τελείωσε με «ντόρτια» στη νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ επί της Χέρτα Βερολίνου με 5-2, ωστόσο ιστορία κατάφερε να γράψει ο Γιουσούφα Μουκοκό, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα.Σε σόου για ένα άτομο εξελίχθηκε η νίκη της Ντόρτμουντ επί της Χέρτα Βερολίνου με 5-2, με τον Χάαλαντ να «τιμωρεί» τον Κούνια που τόλμησε να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 23′, πετυχαίνοντας στην συνέχεια τέσσερα γκολ το 47’, στο 49’ στο 62’ και στο 79’.

Ωστόσο εκτός από τον Νορβηγό επιθετικό υπάρχει και κάποιος άλλος που θα θυμάται πως ο κόσμος από αυτό τον αγώνα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιουσούφα Μουκοκό. Ο νεαρός Γερμανός αντικατέστησε τον Χάαλαντ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης και σε ηλικία 16 ετών και μίας ημέρας έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία που παίζει σε αγώνα της Μπουντεσλίγκα.

PLANET SPORTS