«Έχω κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μου από τον μπαμπά μου» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Age - Γιώργος Χελάκης - Γιώργος Κογκαλίδης

overfm.gr | ON AIR | «Έχω κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μου από τον μπαμπά μου»

Η διεθνής αθλήτρια Μαριέλλα Φασούλα μίλησε στον Over FM για τη σχέση με τον πατέρα της, Παναγιώτη Φασούλα, και το μπάσκετ.

Η διεθνής αθλήτρια και κόρη του Παναγιώτη Φασούλα, Μαριέλλα Φασούλα, μίλησε στον Over FM και την εκπομπή Overplay και στους Νίκο Παπαδογιάννη και Γιάννη Ψαράκη για τη σχέση με τον πατέρα της και το μπάσκετ.Όσον αφορά τον τραυματισμό της στον αγώνα απέναντι στη Λετονία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ γυναικών ανέφερε:

«Όταν το έπαθα ήμουν λίγο αλλού, αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Όλος ο πόνος ήταν στο κεφάλι και στον αυχένα μου. Έπαθα ένα σοκ γιατί ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα».

Για την εμπειρία της σε κολέγιο στην Αμερική δήλωσε:

«Με έχει μεγαλώσει το γεγονός πως μένω μόνη μου από πολύ μικρή. Μακριά από το σπίτι μαθαίνεις τι μπορείς να κάνεις μόνος σου και έχεις και περισσότερες εμπειρίες. Μου λείπει το κολέγιο και ήταν άσχημο έτσι τελείωσε γιατί δεν αποφοίτησα».

Για τη σχέση της με τον πατέρα της και το μπάσκετ ανέφερε:

«Ο μπαμπάς μου πότε δε με πίεσε για το μπάσκετ, ούτε για να το ξεκινήσω ούτε τώρα που παίζω. Μου λένε συχνά πως έχω κρατήσει κάποια στοιχεία του στο παιχνίδι μου και είναι αλήθεια».

Για το μέλλον της στο μπάσκετ σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Κάθε χρονιά έχω μεγαλύτερους στόχους. Να ανεβαίνω επίπεδο. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Τώρα με τον covid που έχουν σταματήσει πολλά πρωταθλήματα, εμείς συνεχίζουμε. Κάνουμε δύο τεστ την εβδομάδα όποτε είμαστε πολύ τυχερές που μπορούμε και αθλούμαστε και έχουμε και δουλειά», για να συμπληρώσει για τις συμπαίκτριες της που δεν μπορούν καν να προπονηθούν πως «Ξέρουμε ότι ο covid είναι πολύ σοβαρός. Εδώ υπάρχει κόσμος που πεθαίνει αλλά μπορούμε να βρούμε μια λύση να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα».

PLANET SPORTS