Δεν έγινε δεκτή η προσφυγή του Ολυμπιακού... λόγω νίκης | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | A1 Γυναικών | Δεν έγινε δεκτή η προσφυγή του Ολυμπιακού… λόγω νίκης

ΤΟ ΑΣΕΑΔ δεν απέρριψε, αλλά δεν έκανε δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού επειδή οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν στις 20/5.

Γνωστή έγινε η απόφαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για το καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την προσφυγή των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο ούτε την απέρριψε. Ο λόγος είναι ότι μια εβδομάδα αργότερα, στις 20/5 που έγινε η επανάληψη του πρώτου τελικού, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού.Στο σκεπτικό της απόφασης του ΑΣΕΑΔ δεν υπάρχει πουθενά η αναφορά πως το καλάθι της Ριντ είναι εμπρόθεσμο. Και αυτό τονίζουν από τον Ολυμπιακό ότι είναι μια «ηθική» νίκη.

Παράλληλα, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών σημειώνεται πώς ο Ολυμπιακός από την απόφαση της ΚΕΔ για την επανάληψη του αγώνα δεν υπέστη κάποια βλάβη. Στο ματς που έγινε στις 20/5 οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση. Πήραν τη νίκη, οπότε η απόφαση που είχε εκδοθεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν είχε προκαλέσει «ζημιά» στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Συνεπώς το Ανώτατο Δικαστήριο δεν έχει εξετάσει ουσιαστικά την προσγυφή του Ολυμπιακού, με δεδομένο ότι από την επανάληψη του αγώνα, δεν υπέστη κάποια βλάβη.

Πλέον, όλοι αναμένουν με ανυπομονησία τις τύχες των προσφυγών για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στη σειρά των τελικών.

Ετικέτες:

PLANET SPORTS