“Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάζουμε στόχους, πάμε βδομάδα με την βδομάδα” | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Age - Γιώργος Χελάκης - Γιώργος Κογκαλίδης

overfm.gr | ON AIR | “Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάζουμε στόχους, πάμε βδομάδα με την βδομάδα”

Τι είπε ο Λεωνίδας Κασελάκης, στην εκπομπή Overplay και στους Νίκο Παπαδογιάννη και Γιάννη Ψαράκη για τον ρόλο του στον φετινό Παναιθηναϊκό.

Ο forward του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Κασελάκης, μίλησε στην εκπομπή Overplay και στους Νίκο Παπαδογιάννη και Γιάννη Ψαράκη για τον ρόλο του στον φετινό Παναιθηναϊκό.Για τη θέση του στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού ανέφερε:“Παλιά είχα χρόνο και ξεκινούσα όλα τα παιχνίδια, ενώ τώρα πρέπει αν είμαι πάντα έτοιμοςγια οποιαδήποτε στιγμή. Δε με ενδιαφέρει το πόσο αλλά το πως”.

Ο ρόλος του προπονητή στην ομάδα είναι πολύ σημαντικός με τον ίδιο να λέει: “Ξεκινάει από τον προπονητή ο ρόλος που θα έχεις στην ομάδα. Η αρχική κουβέντα που κάνεις με τον προπονητή για τη θέση σου στην ομάδα. Ξέρω πολλούς προπονητές που δεν είναι τίμιοι σε αυτό και παρουσιάζουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, και κατά τη διάρκεια της χρονιάς συναντάει άλλα πράγματα. Γι’ αυτό ένας παίκτης μπορεί να είναι κάλο παιδί σε μια ομάδα και σε μια άλλη όχι”.

Για την δικιά του συζήτηση με τον coach Γιώργο Βόβορα δήλωσε: “Ήταν μια συζήτηση που μου είπε πως στην Ευρωλίγκα πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος άλλα δεν μπορούσε να σου υποσχεθεί πάρα πολύ χρόνο. Στην Ελλάδα σίγουρα θα ήταν πιο ελαστικά τα πράγματα. Εκτίμησα ότι δεν μου τα παρουσίασε όλα ωραία. Το έχει κάνει με κάθε παίκτη. Ξεκαθάρισε τον ρόλο τους από την αρχή”.

Όσον αφορά τη νέα του εμπειρία στους “πράσινους” δήλωσε:“Μπορεί να είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρωλίγκα άλλα έπαιζα στην Ευρώπη αν και ήταν πιο χαμηλό το επίπεδο. Αν έχεις αποδεχτεί το ρόλο σου είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς στην ομάδα. Η ποιότητα σε κάποια σημεία είναι ίδια άλλα η ταχύτητα είναι πολύ υψηλότερη”.
Κλείνοντας, ανέφερε “Mπορεί να μη λέει και τίποτα το δυο νίκες δυο ήττες άλλα τουλάχιστον μας έχει δείξει το δρόμο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάζουμε στόχους. Πάμε βδομάδα με τη βδομάδα. Όλες οι ομάδες, όχι μόνο εμείς. Για εμάς το ζητούμενο είναι να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στη μεγάλη και την κακή εμφάνιση. Θεωρώ ότι δεν έχουμε ταβάνι”.

 

PLANET SPORTS