Δεληγιάννης στον Over FM: «Νοιώθω ότι κάποιος μου κάνει... πλάκα και φέρνει συνέχεια μπροστά μου τον Ολυμπιακό» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ON AIR | Δεληγιάννης στον Over FM: «Νοιώθω ότι κάποιος μου κάνει… πλάκα και φέρνει συνέχεια μπροστά μου τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης στο πόλο, Νίκος Δεληγιάννης, μίλησε στην εκπομπή Overreact του Over FM 104.9 με τον Παύλο Σαχτούρη, για την αυτοθυσία που έκανε η Ντένια Κουρέτα, την εξαιρετική παρουσία της ελαφράς ταξιαρχίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και για την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης στο πόλο, Νίκος Δεληγιάννης, μίλησε στην εκπομπή Overreact του Over FM 104.9 με τον Παύλο Σαχτούρη, για την αυτοθυσία που έκανε η Ντένια Κουρέτα, την εξαιρετική παρουσία της ελαφράς ταξιαρχίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και για την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό.Αναλυτικά ο Νίκος Δεληγιάννης αναφέρθηκε:

Στην πολίστρια της ΝΕ Πατρών, Ντένια Κουρέτα που έσωσε από πνιγμό δύο άνδρες και μία γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου:

«Νομίζω η πράξη της κοπέλας αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Σίγουρα, δεν έχουμε καλή επαφή με το νερό στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι στάθηκαν τυχεροί. Πέρα από την καλή πράξη του κοριτσιού πρέπει να σταθούμε και στην αυταπάρνηση που έδειξε. Να αναφέρω ότι είναι κόρη του διαιτητή, Μιχάλη Κουρέτα, ο οποίος μου είπε ότι τα παιδιά πρέπει πρώτα να έχουν τις άξιες της ζωής και μετά να έχουν ως στόχο την διάκριση».

Στην φετινή του πορεία στον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Eίμαι αρκετά χαρούμενος με την ομάδα του Απόλλωνα. Για εμάς είναι πολύ μεγάλο το κομμάτι της επικοινωνίας και ιδιαίτερα για εμάς τους παλιούς αθλητές που προσφέραμε πολλά στο ελληνικό πόλο. Η δικιά μου γνώμη είναι ότι πρέπει από οποιοδήποτε πόστο να δώσουμε στα νέα τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν σχέδια και εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους, ώστε να τους δώσουμε τα εφόδια. Αυτό που προσπαθώ να πω στους αθλητές είναι ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή για να μπορέσουμε βήμα βήμα να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θεωρώ στο πρωταθλητισμό κυνηγάς το αποτέλεσμα και πρέπει να είσαι πρώτος. Ως παίκτης, όσο αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό αυτά θυμάμαι να υπηρετώ».

Στο πρόγραμμα του κυπέλλου που δείχνει αρκετά δύσκολο:

«Εγώ θα έλεγα ότι κάποιος μας κάνει πλάκα, γιατί κάποιος φέρνει μπροστά μου τον Ολυμπιακό. Το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι να κρατηθούν τα παιδιά σε μια εγρήγορση. Οι αντίπαλοι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως παραμένει ένας στόχος το κύπελλο. Σίγουρα, ο στόχος μας ήταν η είσοδο στους τελικούς. Θα κάνουμε την επομένη εβδομάδα μια προσπάθεια να χαλαρώσουμε, ώστε να εμφανιστούμε στο κύπελλο μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει το κύπελλο».

Στον τελικό που θα είναι ανάμεσα στην Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό:

«Για τον Ολυμπιακός ξέρω πως σκέφτονται οι παίκτες του και πως αντιμετωπίζουν τέτοια παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι θα κατεβεί με την ψυχολογία του νικητή και ας μην έχει το πλεονέκτημα έδρας.

 

PLANET SPORTS