Χρυσοχοΐδης για ρεβεγιόν: «Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς!» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Χρυσοχοΐδης για ρεβεγιόν: «Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς!»

«Κάθε γιορτή είναι μια μαχαιριά» είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος μίλησε για τα κορωνοπάρτι!

«Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα, ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.Όπως είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «κάθε γιορτή είναι μια μαχαιριά» ενώ τόνισε πως η Αττική είναι προβληματική αναφερόμενος στα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή σημειώνοντας πως παρακολουθείται από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

«Υπάρχουν διάφορες φήμες, όπως υπήρχαν και τα Χριστούγεννα για κάποια κορωνοπάρτι και συγκεντρώσεις. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ενήλικες που μπορούν να διαπράξουν τέτοιες πράξεις» είπε ο Υπουργός.

«Πρωτοχρονιά οικογενειακά και μόνοι μας»

Για την κυκλοφορία μετά τις 22.00 αύριο βράδυ ανέφερε ότι οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί όπως και ανήμερα της πρωτοχρονιάς και τόνισε ότι θα πρέπει να γιορτάσουμε οικογενειακά και μόνοι μας.

Σε ερώτηση αν «Όποιο αυτοκίνητο κυκλοφορεί έξω μετά τις 22.00 θα το σταματά η Αστυνομία» η απάντηση του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν ξεκάθαρη. «Υποχρεωτικά, είναι καθολικοί οι έλεγχοι από τις 22.00 και μετά όπως και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν πολύ αυστηροί έλεγχοι».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε πως: «Είτε με, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι γίνεται κάπου πάρτι που υπερβαίνει τον αριθμό ατόμων που επιτρέπεται, ή υπάρχει μια προκλητική συμπεριφορά κάποιων, είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που προβλέπει ο νόμος».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης παρομοίωσε τις γιορτές με τις μαχαιριές. «Κάθε γιορτή είναι μια μαχαιριά. Η Αττική είναι πάρα πολύ προβληματική. Είναι στην κόψη του ξυραφιού. Την παρακολουθούμε κάθε ημέρα, κάθε ώρα ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Εάν σε 15 ημέρες από σήμερα λόγω κακών συμπεριφορών έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, αλλά θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ένα πράγμα που φοβάμαι είναι ότι μια μικρή μειοψηφία μπορεί να κάνει κακό σε πολλούς» υπογράμμισε μεταξύ άλλων και επεσήμανε πως φτάνουμε προς το τέλος του τούνελ. «Στο τέλος του άλλου μήνα θα έχουμε 200.000 ανθρώπους εμβολιασμένους και μάλιστα τους πιο ευάλωτους. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για το επόμενο βήμα τον μαζικό εμβολιασμό και να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση τους επόμενους μήνες. Άρα δεν αξίζει τον κόπο κάθε φορά που έχουμε μια γιορτή να έχουμε μαχαιριές στις πλάτες των ανθρώπων και να αγνοούμε ότι κάποιοι άνθρωποι αυτή την στιγμή δίνουν μάχη για την ζωή τους».

 

Πηγή: Dikaiologitika.gr

PLANET SPORTS