Αυτή είναι η φανέλα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Αυτή είναι η φανέλα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έφερε στο φως της δημοσιότητας τη φανέλα «Ερυθρόλευκων» για την νέα αγωνιστική σεζόν 2021/22. Από κοινού με τη GSA η παρουσίαση.

Η«Ερυρθρόλευκη» ΚΑΕ αποκάλυψε την εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2021/22. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι υπό την επιμέλεια της GSA.Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκα εξέφρασαν την αισιοδοξία πως οι νέες εμφανίσεις θα συνδυαστούν με επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκου Λεπενιώτη

Ο Νίκος Λεπενιώτης επισήμανε: «Επιλέξαμε να συνδυάσουμε το παλιό με το νέο. Επιστρέψαμε στη ερυθρόλευκη φανέλα με ρίγες για την πρώτη μας εμφάνιση. Η λευκή φανέλα έχει επτά κόκκινες ρίγες στο πλάι για ευνόητους λόγους. Η τρίτη φανέλα συνδυάζει το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο και το σχέδιο διαφέρει από τις άλλες δύο. Προσπαθούμε να είμαστε σταθεροί, αλλά και ευρηματικοί. Οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες από το επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, από την GSA αλλά και διαδικτυακά, λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας».

«Υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλες εταιρείες από την αγορά, αλλά επιλέξαμε την GSA κι από πλευράς ποιότητας, τεχνολογίας αλλά και του να σχεδιάσουμε μια φανέλα που θα αρέσει στον κόσμο. Οι παγκόσμιες εταιρείες σε εντάσσουν σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα. Η συνεργασία με την GSA μάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε τη φανέλα όπως θέλουμε εμείς ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά των αρχών και της ιστορίας μας, αλλά και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα», πρόσθεσε. «Χαίρομαι που η GSA συνεργάζεται ήδη και με την Ζαλγκίρις και ευχόμαστε να συνεργαστεί και με άλλες ομάδες».

Ο εκπρόσωπος της GSA ανέφερε: «Οι εμφανίσεις έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό κι έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πρίντεζης, τόνισε: «Είναι σημαντικό που μια ελληνική εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί στον αθλητισμό. Μακάρι να πάμε όλοι μαζί καλά και να έχουμε μια χρονιά με υγεία και ο καθένας να πάρει ό,τι του αξίζει, εμπορικά εσείς και σε επιτυχίες εμείς» και πρόσθεσε: «Η φανέλα του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη που πήρα, αλλά πέρασε πολύς καιρός για να τη φορέσω. Στην αρχή βάζαμε ταινίες για να καλυφθεί το όνομα. Όταν μπήκε το όνομά μου μετά από χρόνια το εκτίμησα ακόμη περισσότερο».

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου σημείωσε: «Να έχουμε μια καλή σεζόν, καλή αρχή σε όλους. Είναι σημαντικό να έχεις στο πλευρό σου μια ελληνική εταιρεία. Πρέπει να στηρίζονται τέτοιες εταιρείες. Εύχομαι οι επιτυχίες της GSA και του Ολυμπιακού να γίνονται όλο και περισσότερες και να πορευτούμε μαζί ψηλά». Πρόσθεσε, δε «… η πρώτη φανέλα που φόρεσα και με γέμισε συναισθήματα ήταν των Παμπαίδων σε ένα τουρνουά στη Ρουμανία. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός να φοράς το εθνόσημο. Κρατώ ακόμη και τώρα όλες τις φανέλες μου, μια από κάθε χρονιά».

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: «Είμαι σίγουρος πως ο φετινός χρόνος θα είναι καλύτερος. Είναι σημαντικό ότι συνεργαζόμαστε με μια τέτοια εταιρεία και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι μαζί στο τέλος για να πανηγυρίζουμε». Ανέφερε δε ότι «… θυμάμαι τη φανέλα του Ολυμπιακού που φόρεσα το 2008, ήταν το πρώτο επαγγελματικό μου παιχνίδι και την έχω κρατήσει ακόμη».

 

Από την παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Παπανικολάου με τον δημοσιογράφο του Over Fm Αναστάση Κατσαβό.

 

PLANET SPORTS