Αστέριος Αντωνίου στον Over FM - «Μέσα στον μήνα θα επιλυθεί το θέμα του προπονητή» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | ON AIR | Αστέριος Αντωνίου στον Over FM – «Μέσα στον μήνα θα επιλυθεί το θέμα του προπονητή»

Ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου μίλησε στον Over FM και τον Γιώργο Λίγγρη για το καυτό ζήτημα της ανεύρεσης προπονητή στην Εθνική Ελλάδας κάνοντας μια σημαντική αποκάλυψη.

Ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου μίλησε στον Over FM και τον Γιώργο Λίγγρη για το καυτό ζήτημα που απασχολεί την εθνική Ελλάδας και δεν είναι άλλο από την αναζήτηση προπονητή. Επιπλέον έκανε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη.Για τις εκλογές στην ΕΠΟ

«Βάσει καταστατικού θα γίνουν το καλοκαίρι»

 

Για το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την ανεύρεση προπονητή

«Είναι μεγάλο το διάστημα αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα από τη στιγμή που είμαστε εκτός Euro. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει έρθει προπονητής. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια να έρθει να γνωρίσει την Ελληνική πραγματικότητα και να έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις».

 

Για την δήλωση του Τζον Βαν Σιπ αναφορικά με τον αν πρέπει να έρθει Έλληνας προπονητής ή όχι και τους στόχους της εθνικής Ελλάδας.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να υποτιμήσω τον Φαν Σιπ. Οι στόχοι δεν επετεύχθηκαν και η Ελλάδα δεν πέρασε στο Euro. Παράλληλα έμεινε χαμηλά στο ranking της UEFA. Όταν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα επικρατεί ξενομανία δεν μπορεί να γίνει καλή εθνική. Όταν ο προπονητής δεν πάει να δει ένα ματς να δει παίκτες δεν μπορεί να κάνει καλή εθνική». Δεν υπάρχει ομοψυχία. Το επόμενο βήμα είναι σύμπνοια στο ποδόσαφαιρο. Να υπάρχει ένας αριθμός Ελλήνων στις ομάδες».

 

Για το αν η κοινή γνώμη νομίζει ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής χειραγωγείται

«Δεν το παρατήρησα εγώ. Το να είναι κάποιοι άνθρωποι δίπλα στον προπονητή και να εκφράζουν μια άποψη δε νομίζω να εκφράζεται άσχημα ο προπονητής. Στην Ελλάδα έχει ανέβει το επίπεδο προπονητών. Ο Δώνης πέτυχε σε έναν Παναθηναϊκό χωρίς μεταγραφές. Έχει σταδιοδρομήσει σε πολλές ομάδες. Ο Ουζουνίδης έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν».

 

Για την διαδικασία επιλογής προπονητή

«Αυτήν την στιγμή η άποψη μου έχει μεταφερθεί στον πρόεδρο. Η επιλογή του προπονητή πρέπει να είναι απόφαση των Κωνσταντινίδη και Φύσσα. Είναι πιο τεχνοκράτες από εμάς. Είναι αυτοί που θα είναι κοντά στο τεχνικό τιμ. Πιστεύω ότι θα κάνουν καλή πρόταση».

 

Για το αν η εθνική Ελλάδας έχει δυνατότητες

«Κέρδισε κάποια μεγάλα παιχνίδια. Κέρδισε την Σουηδία και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με την Ισπανία αλλά είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας».

 

Για τον βαθμό ετοιμότητας της «Γαλανόλευκης»

«Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Nations League και να πάρουμε την 1η θέση στον όμιλο για να είμαστε σε μια καλύτερη θέση».

 

 

 

 

PLANET SPORTS