Αστέρας Τρίπολης: Στηρίζει τα ακριτικά νησιά | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Αστέρας Τρίπολης: Στηρίζει τα ακριτικά νησιά

Η ομάδα της Αρκαδίας πρόσφερε αθλητικό εξοπλισμό στους μαθητές των δημοτικών σχολείων στα ακριτικά νησιά.

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης παραχώρησε  αθλητικό εξοπλισμό στα δημοτικά σχολεία των Ακριτών νησιών. Οι Αρκάδες στηρίζουν έμπρακτα την δράση του «Ζήσε Αθλητικά » από το υφυπουργείο αθλητισμού  δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο για ακόμα μια φορά.Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνοδοιπόρος και αρωγός του καινοτόμου προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με μακρά ιστορία και βαθειά ευαισθητοποίηση προς το κοινωνικό σύνολο, στηρίζει τη νέα μας δράση του προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά” για τον μήνα Νοέμβριο, με τηλεπισκέψεις στα Δημοτικά σχολεία των ακριτικών νησιών μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών σύνδεσης (Skype, Zoom, Webex).

Με σύνθημα το “Ζήσε Αθλητικά” ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναλαμβάνει εξολοκλήρου την διάθεση και την αποστολή αθλητικού εξοπλισμού στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων των ακριτικών νησιών, στα οποία θα “ταξιδέψουμε” παρέα με Έλληνες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές!

Οι πρώτες αποστολές έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους για τα ακριτικά νησιά των Αρκιών και του Καλάμου. Ο μικρός Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιών, θα παραλάβει την φανέλα της ομάδας, μαζί με μπάλες, γραφική ύλη και αναμνηστικά. Εξίσου μεγάλο είναι και το πακέτο δώρων που θα παραλάβουν οι 7 μαθητές του μονοθέσιου Δημοτικού Σχολείου στον Κάλαμο το οποίο περιλαμβάνει μία φανέλα και μπάλα για κάθε παιδί.

Το επόμενο προγραμματισμένο “ταξίδι” είναι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο του νοτιότερου σημείου όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, της Γαύδου, με συνταξιδιώτη τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας αποστολής.

Ευχόμαστε από καρδιάς οι μικροί μαθητές να ευχαριστηθούν τα δώρα τους και να συνεχίσουν να “Ζουν Αθλητικά”

PLANET SPORTS