Άρση Βαρών: Ο ΑΝΤ1 χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over react - Γιώργος Λίγγρης

overfm.gr | ΣΠΟΡ | Άρση Βαρών: Ο ΑΝΤ1 χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο όμιλος ΑΝΤ1 για τη χορηγία του αθλητή της άρσης βαρών

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε σήμερα πως γίνεται χορηγός του αθλητή, που πριν λίγες ημέρες, συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τα δάκρυά του και τη θέλησή του να σταματήσει την άρση βαρών, Θοδωρή Ιακωβίδη.Μάλιστα, μετά από προσωπική πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού, ο όμιλος θα βοηθήσει τον αθλητή προκειμένου να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ότι γίνεται χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη, του αθλητή της άρσης βαρών που συγκλόνισε πρόσφατα όλη την Ελλάδα με την απόφασή του να αποσυρθεί από τον αθλητισμό, λόγω των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Με προσωπική πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού, ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανήκει από σήμερα στην οικογένεια του ΑΝΤ1, η οποία θα τον στηρίξει με δύναμη και πάθος ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την αθλητική του καριέρα, με κύριο στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

Ο ΑΝΤ1 θα στέκεται πάντα δίπλα σε εκείνους που με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την πορεία τους γίνονται παράδειγμα προς μίμηση”.

PLANET SPORTS