Άρσεναλ Μαυροπάνος: Ο Αρτέτα «τσεκάρει» τον Έλληνα στόπερ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Άρσεναλ Μαυροπάνος: Ο Αρτέτα «τσεκάρει» τον Έλληνα στόπερ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος κάνει εξαιρετική σεζόν στην Στουτγκάρδη και ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, τον παρακολουθεί στενά.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος κάνει εξαιρετική σεζόν στην Στουτγκάρδη και ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, τον παρακολουθεί στενά, ώστε το καλοκαίρι να έχει μια εξαιρετική εικόνα για την πορεία του. Ο Έλληνας αμυντικός μετρά με τη γερμανική ομάδα 849 λεπτά συμμετοχής, έχει μια ασίστ και φυσικά όλοι στην ομάδα του τον αποθεώνουν.Το συμβόλαιο με τους «Gunners» ολοκληρώνεται το 2023, αν και οι Γερμανοί θα κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του, καθώς είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με την απόδοσή του.

Όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός: «Έχω όλες τις πληροφορίες, παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια τους, επειδή θέλω να βλέπω στενά αυτό που κάνουν. Είμαστε σε επαφή με τους παίκτες και θα δούμε.

Είναι καλά νέα ότι παίζουν και καλά νέα ότι έχουν τη δυνατότητα να έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, γιατί αυτό θα μας δώσει μια πολύ καλύτερη αντίληψη για το πού βρίσκονται και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε», αναφερόμενος στον Μαυροπάνο και τον Σαλιμπά.

PLANET SPORTS