Άρης: Ατομικό για Ροζ και Τζέγκο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Άρης: Ατομικό για Ροζ και Τζέγκο

Με τους Ροζ και Τζέγκο να ακολουθούν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς τον Λέριν Ντουάρτε ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα. Παράλληλα, και σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είδε τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.Αναλυτικά:

Με απογευματινή προπόνηση (το πρωί υπήρξε ατομικό πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών) συνεχίστηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Άρη στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις πρέσινγκ και αμυντικής μετάβασης, τελειώματα φάσεων για ένα γκρουπ και αμυντική υποομαδική τακτική για το άλλο γκρουπ και παιχνίδι τακτικής.

Οι Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σε ό,τι αφορά τον Λέριν Ντουάρτε, οι εξετάσεις που έκανε σήμερα στη Θεσσαλονίκη έδειξαν θλάση α’ βαθμού στη γάμπα. Ο Ολλανδός μέσος θα επιστρέψει για θεραπεία στα 3-5 Πηγάδια και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ζήσης Σαλιάρης (μέσος) από την ομάδα Κ19. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

Ετικέτες:

PLANET SPORTS