Άρης: Ανανέωσε με Μάντζιο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Βόλεϊ | Άρης: Ανανέωσε με Μάντζιο

Η ομάδα Βόλεϊ του Άρη, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία κάνει γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Μάντζιο.

Τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν κάνει η ομάδα Βόλεϊ του Άρη, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας του με τον 27άχρονο ακραίο, ύψους 1.95μ., Φίλιππο Μάντζιο, με τον παίκτη να δηλώνει τη χαρά του για την τροπή που πήραν τα πράγματα.Αναλυτικά:
Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φίλιππο Μάντζιο για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ο Μάντζιος είναι 27 ετών, με ύψος 1.95μ., αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άρη, στην προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στη Volley League Ανδρών.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Φίλιππος Μάντζιος τόνισε: «Με χαρά δέχτηκα την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΡΗ, τιμώντας έτσι την εμπιστοσύνη που έδειξαν απέναντι μου τόσο ο κ. Ζορπίδης όσο και ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Βαρβούτας. Οι στόχοι της ομάδας δίνουν επιπλέον κίνητρο για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Μακάρι να επιτραπεί να έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας φέτος».

PLANET SPORTS