Αργοναύτης: Κράτησε και τους Συγγούνα, Σβάρνα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΜΠΑΣΚΕΤ | Αργοναύτης: Κράτησε και τους Συγγούνα, Σβάρνα

Τις πρώτες ανανεώσεις παικτών ενόψει της σεζόν 2021-22 στη Β’ Εθνική έκανε ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας.

Η παραμονή του Γιώργου Γιαννακόπουλου στον πάγκο αποτέλεσε απλά την αρχή στις ανανεώσεις του Αργοναύτη Τριγλίας. Σήμερα (16/6) ο σύλλογος της Ραφήνας ανακοίνωσε και τους πρώτους δύο παίκτες που παρέμειναν και για τη σεζόν 2021-22, η οποία θα τον βρει φυσικά ξανά στη Β’ Εθνική.Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τις ανόδους του Αργοναύτη τα τελευταία χρόνια, τον Βαγγέλη Συγγούνα και τον Χρήστο Σβάρνα. Αμφότεροι μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο Facebook για την απόφασή τους…

«Συνεχίζουμε παρέα για μια ακόμα χρονιά. Ο Αργοναύτης θα έχει φέτος μετά την περσινή σύντομη πρώτη γεύση, την πρώτη του ουσιαστικά πορεία στη Β Εθνική, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας», τόνισε ο Βαγγέλης Συγγούνας, ο οποίος είχε 39 πόντους στους 3 αγώνες, που πρόλαβε να δώσει ο Αργοναύτης στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

«Βασικός και ρεαλιστικός στόχος για μένα είναι η ομάδα να μπορέσει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα σταθεί στην κατηγορία. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε ότι για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες Β Εθνικής πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας σε όλα τα παιχνίδια, αλλά για να πω την αλήθεια τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα και ειδικά τα τελευταία στις Εθνικές κατηγορίες δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο θεωρητικά “εύκολο” παιχνίδι.

Εμείς δεν αγχωνόμαστε, μας αρέσει και μας ταιριάζει ο τίτλος του αουτσάιντερ και πάμε να βρεθούμε επιτέλους ξανά στα γήπεδα, να παίξουμε όμορφο και σωστό μπάσκετ και μακάρι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλα τα παιδιά».

Ο Χρήστος Σβάρνας, από τη δική του πλευρά, είπε τα εξής: «Το να παραμείνω στον Αργοναύτη ήταν απλή υπόθεση για μένα. Η παρουσία του Γιώργου Γιαννακόπουλου στον πάγκο, αλλά και το ότι ο βασικός κορμός θα μείνει και θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και του χρόνου, ήταν το Α και το Ω για να πω το”ναι” εύκολα. Με τον Αργοναύτη έχουμε περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια πολλές σπουδαίες στιγμές και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Το σημαντικό είναι πως μπαίνουμε στο γήπεδο και νιώθουμε πως μπαίνουμε στο σπίτι μας, με την οικογένεια μας. Αυτό είναι ο Αργοναύτης για μας, για μένα και αυτό δεν το αλλάζω».

Η ανακοίνωση του Αργοναύτη:

«Σε μια χρονιά που οι πειραματισμοί ίσως να είναι και μοιραίοι για όποια ομάδα αποπειραθει να τους κάνει, ο Αργοναύτης δεν θα μπορούσε να μην διατηρήσει τις σημαίες στον ιστό του.

Με κινήσεις εξπρές έτσι, οι Βαγγέλης Συγγούνας και Χρήστος Σβάρνας ανανέωσαν με την ομάδα του Γιώργου Γιαννακοπουλου και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον σύλλογο μας».

PLANET SPORTS