Αραούζου: Έβαλε τέλος σε μία μεγάλη καριέρα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΣΠΟΡ | Αραούζου: Έβαλε τέλος σε μία μεγάλη καριέρα

Η Κέλλυ Αραούζου πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η Κέλλυ Αραούζο είπε «αντίο», καθώς αποφάσισε να αποσυρθεί. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, που πραγματοποίησε μία μεγάλη καριέρα, μετά το τέλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανακοίνωσε την απόσυρση της.Σε δηλώσεις της ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Καταρχάς γιατί νομίζω ότι για πρώτη φορά ένιωσα αυτό που λέμε πληρότητα στον αθλητισμό. Είμαι τρισευτυχισμένη, πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για όλα αυτά που μου χάρισε αυτός ο χώρος. Μεγάλωσα εδώ μέσα και τώρα που φεύγω νιώθω ότι αφήνω ένα κομμάτι μου πίσω.

Δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Αυτό που είδα σήμερα είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπάω τον αθλητισμό. Είναι αυτά τα συναισθήματα που δεν μπορεί να σου δώσει τίποτα άλλο, καμία δουλειά, ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα ούτε τίποτα άλλο. Είναι αυτή η πληρότητα που νιώθεις όταν φεύγεις από ένα χώρο και νιώθεις ότι έχεις το σεβασμό, ότι έχεις αγαπηθεί, ότι έχεις δώσει και έχεις πάρει, ότι δεν έχεις αφήσει πίσω σου εκκρεμότητες και τα έχεις ζήσει όλα.

Εγώ έφτασα εκεί που μπορούσα, όσο πιο ψηλά μπορούσα και για όσα χρόνια μπορούσα. Χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισα στα 30 μου να σταματήσω και δεν το έκανα πιο νωρίς γιατί τώρα καταλαβαίνω την πραγματική αξία του αθλητισμού. Τόσα χρόνια ήμουν νικήτρια και το χαιρόμουν. Όταν δεν είσαι νικητής το αντιλαμβάνεσαι τελείως διαφορετικά, καταλαβαίνεις ακριβώς τι είναι ο αθλητισμός, τι σημαίνει αυτό που κάνουμε, γιατί το αγαπάμε και γιατί μας γεμίζει τόσο πολύ.

Αυτό που είδα σήμερα (σ.σ. χθες) είναι η επιβράβευσή μου τόσων χρόνων. Δε με γεμίζει ούτε τα παγκόσμια μετάλλια, ούτε τα ευρωπαϊκά, ούτε οι Ολυμπιάδες. Αυτό που είδα σήμερα εμένα με γεμίζει και φεύγω πάρα πολύ χαρούμενη».

PLANET SPORTS