Απόλλων Σμύρνης: «Ψάχτηκε» για το «μπαμ» με Πολέντα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Απόλλων Σμύρνης: «Ψάχτηκε» για το «μπαμ» με Πολέντα

Ο Απόλλων Σμύρνης σχεδιάζεται εν όψει της νέας σεζόν με στόχο να φανεί ανταγωνιστικότερος σε σχέση με την περσινή χρονιά και ψάχνει να βρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Οι θέσεις που πρέπει να καλυφθούν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι πολλές, όπως για παράδειγμα ενίσχυση χρειάζεται τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα. Οικονομικά και μη. Ένα από αυτά ήταν και αυτό του 28χρονου Ουρουγουανού, Ντιέγκο Πολέντα. Πρόκειται για έναν άκρως ποιοτικό στόπερ, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί ελεύθερος, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Παρ’ όλα αυτά το όνειρο των «κυανόλευκων» να ανεβάσουν επίπεδο τόσο την ομάδα όσο και την άμυνα τους …έμεινε στην άκρη. Κι αυτό διότι ο παίκτης, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν αρνητικός στο να μετακομίσει στην πρωτεύουσα, ωστόσο τα χρήματα που ζητούσε ήταν απαγορευτικά για την ομάδα της Αθήνας.

Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης κοιτάει άλλες περιπτώσεις αμυντικών που είναι πιο οικονομικές. Πάντως η Λατινική Αμερική έχει την τιμητικής όσον αφορά το… ψάξιμο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για παίκτες

PLANET SPORTS