ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τζόλης γίνεται "καναρίνι" και ο ΠΑΟΚ θα βγάλει 12.000.000 | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τζόλης γίνεται “καναρίνι” και ο ΠΑΟΚ θα βγάλει 12.000.000

Η Πανδώρα κάνει ποδαρικό στον Αύγουστο με μια είδηση που θα επιβεβαιωθεί στο επόμενο 12ημερο.

Ο Χρήστος Τζόλης θα καταλήξει στην Νόργουιτς, με το ποσό της τωρινής χρηματιστηριακής αξίας του αλλά απο το Ταμείο της θα φύγουν 15. Οι διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται, η τελική προσφορά και η αποδοχή της απαίτησης Ιβάν απο την Wasserman και το οικογενειακό περιβάλλον του άσουH Πανδώρα του Αυγούστου ξεκινάει με μια αποκλειστική πληροφορία που έχει πάνω απο 85% πιθανότητες να επιβεβαιωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, όταν (κι) αυτή θα έχει πάει για τα… μπάνια του λαού. Για αυτό σας το υπογράφω απο σήμερα κι αφού πρώτα σάρωσα τις πηγες μου σε Αγγλία, ΗΠΑ και την ψαγμένη πιάτσα των ατζέντηδων, πως ο Χρήστος Τζόλης θα γίνει “καναρίνι” και ξανά συμπαίκτης με τον Γιαννούλη!!! Προσοχή δεν πετάω μια… φωτοβολίδα κι αν κατά τύχη δικαιωθώ μετά να κονιορδεύω.

Όχι αγαπημένοι μου, υπάρχει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο (όπως σας έχω ξαναγράψει) ο Τζόλης θα γίνει η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Νόργουιτς. Κι αυτό αφού θα βγάλει απο το Ταμείο της 15.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της το ελληνικό wonderkid! Η υπόθεση τρέχει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες και χρειάζεται χρόνο και διαπραγματευση σε ποσό, προμήθειες, λεπτομέρειες κι κάποια άλλα… λεπτά θέματα για να ντιλάρει. Αυτοί όμως, που ξέρουν, προέβλεψαν στην Πανδώρα πως τελικά θα υπάρξει…happy end με τον Τζόλη να καταλήγει στην Νόργουιτς! Η τελευταία, ή για την ακρίβεια, η εταιρία και οι άνθρωποι που τρέχουν την δουλειά μεταξύ των δυο κλάμπ (δώστε βάση σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη λεπτομέρεια), ήδη έχει κάνει δυο προσφορές που απορρίφθηκαν. Ξεκίνησαν απο τα 7.500.000 και πήγαν στα 10.000.000 ευρώ, χωρίς τα plus μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Eπαναλαμβάνω, η Νόργουιτς έχει …ταβάνι τα 15.000.000 για τον Τζόλη αλλά αυτό το ποσό δεν μπορεί να πάει όλο στον ΠΑΟΚ. Τι λένε , λοιπόν, οι τελευταίες πληροφορίες μου; Πως το deal θα κλείσει εκεί γύρω στα 12.000.000 εκατομμύρια για τους “ασπρόμαυρους” (στο κάτι λιγότερο ναι, στο κάτι περισσότερο με τίποτα).

Το παραπάνω έχουν πλέον συνειδητοποιήσει και στην Νόργουιτς αλλά και στην Wasserman όπως και στο οικογενειακό περιβάλλον του άσου (ουσιαστικά ο αδερφός λειτουργεί ως ατζέντης του και έχουν υπογραψει για ακόμη 2 χρόνια στην μεγάλη αμερικάνικη εταιρία). Δηλαδή πως ο Σαββίδης για να ανάψει πράσινο στην παραχώρηση θα πρέπει να ακούσει πως τουλάχιστον θα πληρωθεί στο ύψος της τωρινής χρηματιστηριακής αξίας του Τζόλη (είναι στα 12 εκατ.)!!!

PLANET SPORTS