Αποκλειστικό: Ο Οργανισμός θέλει να "φάει" και Ντρεοσί, ο Αλαφούζος του βρήκε νέα θέση | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Αποκλειστικό: Ο Οργανισμός θέλει να “φάει” και Ντρεοσί, ο Αλαφούζος του βρήκε νέα θέση

Αποκαλυπτική Πανδώρα για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: το κυνήγι κόουτς και τεχνικού διευθυντή, το ταξίδι made USA του Αλαφούζου, τον «θείο από την Αμερική», τη νέα ζωή του Μπόλονι αλλά και το μέλλον του Ντρεοσί. Πως ο «Μίστερ Αόρατος» μπορεί να διασωθεί κόντρα στο θάψιμο που τρώει και να υπογράψει νεό 2ετές αλλάζοντας τίτλο.

O Γιάννης Αλαφούζος είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο «μνηστήρας» της πράσινης ΠΑΕ Δρακωτός εμφανίστηκε ξανά σαν ο «θείος από την Αμερική», ο Λάζλο Μπόλονι ζεί στο Μαρούσι, ο Παναθηναϊκός πήγε στην Θεσσαλονίκη με Συλαϊδόπουλο προπονητή, οι Μπουλούτ – Μιλόγεβιτς πλασάρονται ως οι βασικοί υποψήφιοι για τον πράσινο πάγκο και ο Ντρεοσί… χτενίζεται!Ο Γάλλος αθλητικός/τεχνικός διευθυντής,που ήρθε μεσούσης της σεζόν, με την σύμφωνη γνώμη του Μπόλονι για να καλύψει και την θέση του Τσάβι Ρόκα, έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα. Άρα και η δική του παραμονή βρίσκεται στον αέρα.

Το οξύμωρο στην περίπτωση Ντρεοσί είναι πως ο Αλαφούζος έχει καλή άποψη για τον Γάλλο αλλά οι παίκτες και δη οι Έλληνες τον θεωρούν «άχρωμο, άοσμο, άγευστο κι άφαντο». Εξ ου και το «Μίστερ Αόρατος», που του… έβγαλαν – ενώ και γενικότερα στον Οργανισμό Παναθηναϊκό αλλά και στο περιβάλλον του αφεντικού, ο Ντρεοσί τρώει χοντρό θάψιμο από στελέχη και συνεργάτες!

Δεν είναι τυχαίο βέβαια πως η πιο βαριά κατηγορία που του επισυνάπτουν είναι πως επηρέασε τον Αλαφούζο υπέρ του Μπόλονι και κράτησε τον Ρουμάνο κόουτς για τα πλέι οφ. Τον Μπόλονι, λοιπόν, τον «έφαγαν» και μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ντρεοσί.

Τι έμαθε η Πανδώρα; Ο Ντρεοσί ή θα φύγει ως φίλος του Αλαφούζου ή θα υπογράψει 2ετές συμβολαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά ως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και όχι ως τεχνικός διευθυντής! Δεν θα ασχολείται δηλαδή με το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά με το Παριζιάνικο αέρα του και την γαλλική τεχνογνωσία του θα ασχοληθεί βασικά με την οργάνωση του κλάμπ και της Ακαδημίας.

Συμπέρασμα της Πανδώρας; Ο Αλαφούζος εκτός από προπονητή ψάχνει και για τεχνικό διευθυντή!

ΠΑΝΔΩΡΑ

PLANET SPORTS