Αποκάλυψη Over FM: Κοιτάζει Αγκουστίν Μπουζάτ ο Παναθηναϊκός [vids] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Αποκάλυψη Over FM: Κοιτάζει Αγκουστίν Μπουζάτ ο Παναθηναϊκός [vids]

Σύμφωνα με πληροφορίες του Over FM 104,9 και του Παννίκου Κωνσταντίνου από την Κύπρο, οι «πράσινοι» εξετάζουν αρκετά ζεστά την περίπτωση του Αργεντινού εξτρέμ της Βελέζ Σάρσφιλντ.

Ένα ακόμα όνομα πέφτει στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Over FM 104,9 από την Κύπρο και τον Παννίκο Κωνσταντίνου ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του Όγκουστιν Μπουζάτ. Πρόκειται για Αργεντινό εξτρέμ ο οποίος αγωνίζεται στην Βελέζ Σάρσφιλντ. Είναι 27 ετών και μένει ελεύθερος από την ομάδα της Αργεντινής.Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε 11 φορές, έχοντας 2 γκολ, στο πρωτάθλημα της χώρας της Λατινικής Αμερικής που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, ενώ προέρχεται από τις Ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς, όπου στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ντεφένσα, για να επιστρέψει στη Μπόκα μετά από τρία χρόνια και τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή στην Βελέζ από όπου μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Συνολικά τη φετινή σεζόν έχει μετρήσει 17 συμμετοχές, με 3 γκολ και 749 λεπτά συμμετοχής. Είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει αρκετά ζεστά ο Παναθηναϊκός και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

PLANET SPORTS