Απαράδεκτη κίνηση Βελόπουλου, θα καταθέσει πρόταση για οπλοκατοχή [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Απαράδεκτη κίνηση Βελόπουλου, θα καταθέσει πρόταση για οπλοκατοχή [vid]

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την αλλαγή στάση της σε ότι αφορά την φαρμακευτική κάνναβη και ευχήθηκε σκωπτικά «βίον χασισόσπαρτον» σε Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Τι είπε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την οπλοκατοχή.

Ο κ. Βελόπουλος, άσκησε έντονη κριτική στην Κυβέρνηση για «το νομοσχέδιο που κάνει αναφορά σε Γονέα 1 και Γονέα 2», υποστηρίζοντας πως ανοίγει το δρόμο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.Στο ίδιο μήκος κύματος η κριτική για την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στη χώρα μας, λέγοντας πως «αυτή τη φορά υποδέχεται τον “ψευτομακεδόνα” Ζάεφ, η ΝΔ» .

O κ. Βελόπουλος με αφορμή και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τάχθηκε και πάλι υπέρ της θανατικής ποινής και είπε ότι όταν μιλάμε για ισόβια θα πρέπει να εννοούμε ισόβια.

Επιπλέον, τόνισε ότι αυτός που σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, «είναι ένα κάθαρμα που δεν έχει δικαίωμα στη ζωή».

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως θα πρέπει να επιτραπεί η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία μέσα στο σπίτι, έτσι ώστε να αποτραπούν οι εισβολές από κακοποιούς.

Τέλος ο κ. Βελόπουλος είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για πειραματικά εμβόλια και συμπληρώνοντας πως «εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS