Γιακουμής: «Θα δοθούν κάποια χρήματα ενόψει εορτών για να βοηθήσουμε τα παιδιά» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ON AIR | Γιακουμής: «Θα δοθούν κάποια χρήματα ενόψει εορτών για να βοηθήσουμε τα παιδιά»

Ο πρόεδρος της ΑΕΝ Κηφισιάς, Αντώνης Γιακουμής, μίλησε στον Over FM για την κίνηση της ομάδας του να δώσει χρήματα στα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων ενόψει των εορτών.

Ο πρόεδρος της ΑΕΝ Κηφισιάς, Αντώνης Γιακουμής, μίλησε στην εκπομπή «Overage» του Over FM με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για την πολύ ιδιαίτερη κίνηση της ομάδας του.Η Κηφισιά ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε πληρωμές των μελών των αγωνιστικών τμημάτων ενόψει Χριστουγέννων…

«Το σκεφτήκαμε απλά. Τα πράγματα είναι δύσκολα και για τους αθλητές και τα τεχνικά επιτελεία. Μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι δύσκολο για αυτά τα παιδιά να τα βγάλουν πέρα. Αποφασίστηκε ομόφωνα στο συμβούλιο να δοθούν κάποια χρήματα ενόψει εορτών για να βοηθήσουμε τα παιδιά».

Οι ακαδημίες είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός υγιούς σωματείου…

«Τα έσοδά μας έρχονται κατά κύριο λόγο από τις ακαδημίες. Έχουμε χορηγούς, υπάρχει ο Δήμος, αλλά τα έσοδα έρχονται κυρίως από τις ακαδημίες. Δεν γίνεται να συντηρηθεί ένας σύλλογος με κλειστές ακαδημίες. Έχουμε 200 παιδιά που είναι στο σπίτι και πρέπει να δούμε το ψυχολογικό κομμάτι που έχει επιφέρει όλη αυτή η κατάσταση».

PLANET SPORTS