Ανδρεόπουλος στον OverFm 104.9: «Η εθνική ομάδα δεν φοβάται κανέναν» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Volley League | Ανδρεόπουλος στον OverFm 104.9: «Η εθνική ομάδα δεν φοβάται κανέναν»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στον OverFm 104.9 για την Εθνική Ομάδα, για την πορεία του Παναθηναϊκού και τον Σωτήρη Πανταλέοντα.

Ο προπονητής της ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αλλά και της εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Cover Page και στην Λένα Καραλή για την φετινή χρονιά των «πρασίνων», αλλά και την προετοιμασία της εθνική ομάδας.Για την εθνική ομάδα και την προετοιμασία της:

«Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας εδώ και μια βδομάδα και θα συνεχιστεί μία ακόμα. Είναι δηλαδή μια μίνι προετοιμασία. Μέχρι στιγμής τα πράγματα κυλάνε πολύ καλά. Υπάρχει διάθεση και όρεξη από όλους τους αθλητές μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Ωστόσο εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Πάντα οι αγώνες με τις εθνικές ομάδες είναι πιο δύσκολοι. Υπάρχει μια αδύναμη ομάδα όπως η Γεωργία, ένας επικίνδυνος αντίπαλος το Αζερμπαϊτζάν και ένας πολύ κάλος και ισάξιος που είναι το Μαυροβούνιο. Όποτε εκεί νομίζω θα παιχτεί».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού την φετινή χρονιά:

«Όλος ο Παναθηναϊκός ως όμιλος κινήθηκε προς τα εμπρός τόσο αγωνιστικά όσο και έξω-αγωνιστικά. Είχαμε έναν πολύ υψηλό στόχο να παραμείνουμε πρωταθλητές. Ωστόσο πάρα τα προβλήματά μας παρουσιάσαμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Το πρωτάθλημα το κατέκτησε ο Ολυμπιακός που παρουσίασε μια πολύ σωστά δομημένη ομάδα. Μπορεί να μην μας ικανοποιεί η τρίτη θέση όμως είναι αξιοπρεπέστατη».

Για το πως μια ομάδα μπορεί να είναι στην κορυφή συνέχεια:

«Κάθε χρόνο δεν μπορεί μια ομάδα να βγαίνει πρωταθλήτρια. Μεταξύ μας, μια ομάδα για να το κάνει αυτό το πρώτο και βασικότερο που χρειάζεται είναι τα χρήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιες φόρες ομάδες με χαμηλότερο προϋπολογισμό δεν μπορούν να κατακτήσουν ένα πρωτάθλημα».

Για τον Σωτήρη Πανταλέοντα:

«Νομίζω ότι ο Πανταλέων είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ. Ο Σωτήρης ήταν εκεί και στήριξε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Νομίζω πως η απόφαση να παραμείνει στην ομάδα σε άλλο πόστο είναι μια τιμητική απόφαση που έπρεπε να γίνει. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που Σωτήρης θα παραμείνει στην ομάδα».

Για τον τρόπο που κινείται στο μεταγραφικό παζάρι:

«Κοιτάξτε πόσες μεταγραφικές κινήσεις γίνανε στον Παναθηναϊκό τέλος Απριλίου. Αυτό γίνεται πρώτη φορά. Συνήθως το καλοκαίρι ξεκινούσαμε τον σχεδιασμό. Αυτή η διαφορά δείχνει και την εξέλιξη του συλλόγου. Ακόμα υπάρχουν κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Είμαστε κάπου στη μέση. Ένα ακόμα βήμα που έκανε ο Παναθηναϊκός είναι η έξοδος στην Ευρώπη».

PLANET SPORTS