Αναγέννηση Κλασικού Αθλητισμού: «Δίνουμε βροντερό παρών και στέλνουμε μήνυμα ενότητας» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Στίβος | Αναγέννηση Κλασικού Αθλητισμού: «Δίνουμε βροντερό παρών και στέλνουμε μήνυμα ενότητας»

Αναγέννηση Κλασικού Αθλητισμού: Ανακοίνωση εξέδωσε με επικεφαλής την ολυμπιονίκη Τασούλα Κελεσίδου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Κίνηση για την Αναγέννηση Κλασικού Αθλητισμού», με επικεφαλής την ολυμπιονίκη Τασούλα Κελεσίδου, σχολίασε εν μέσω προεκλογικού κλίματος αφενός τη θέση της παράταξης αναφορικά με την αυριανή (20/03) ΓΣ που έχει συγκαλέσει το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, αφετέρου την ανταπόκριση της μεγάλης πλειοψηφίας των σωματείων (143 τον αριθμό) στο «ενωτικό κάλεσμα» της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» σε Συνέλευση Σωματείων το Σάββατο (19/03).Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Κίνησης για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κλασικού αθλητισμού»:

«Μετά από την έκδοση 8 ανακοινώσεων επί ενάμιση μήνα, όπου λοιδορούσε και απαξίωνε την ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ, η οποία προβλέπεται στην ΚΥΑ 72664/2021, και αφού διερρήγνυε τα ιμάτιά του ο συντάκτης των ανακοινώσεων της απερχόμενης διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, ότι θα διεξαχθούν σίγουρα οι εκλογές στις 27/3/2021 δια ζώσης στις κατά τόπους ΕΑΣ, (παρά την απαγόρευση λόγω covid-19), τελικώς προσγειώθηκε ανώμαλα στις θέσεις που η Αναγέννηση υποστηρίζει με σταθερότητα και συνέπεια από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή αυτό που λέγαμε εδώ και ένα μήνα, ότι οι εκλογές για να είναι αδιάβλητες και να έχουν το εχέγγυο της αντικειμενικότητας πρέπει να γίνουν μόνο με την ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ υπό την ευθύνη της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής των δικηγόρων που διόρισε ο ΔΣΑ. Οι εκλογές θα γίνουν την τελευταία ημέρα της θητείας αυτού του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, στις 31/3/21.

Για την αυριανή συνέλευση που έχει συγκαλέσει το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ χωρίς την κάλυψη της ψηφιακής κάλπης ΖΕΥΣ και της παρουσίας της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής των δικηγόρων, η Αναγέννηση έχει να δηλώσει τα εξής: Α) Δεν θέτει σε ψηφοφορία κανένα ζήτημα. Β) Οι εγκρίσεις των απολογισμών (διοικητικού-οικονομικού) είναι πάγια και τυπική διαδικασία απολογισμού οργάνων. Το νομικό πλαίσιο της χώρας καθορίζει επαρκώς την εγκυρότητα των αποφάσεων αυτών και η Αναγέννηση ως εκ τούτου επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος της, καθώς και των μελών της.

Εμείς τα μέλη και οι φίλοι της Αναγέννησης καθώς και η μεγάλη πλειοψηφία των συλλόγων (143 σωματεία σε σύνολο 227 εγγεγραμμένων) που δήλωσαν συμμετοχή στην αυριανή Συνέλευση Σωματείων που διοργανώνουμε στις 11:00, δίνουμε βροντερό παρών και στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για αδιάβλητες και δημοκρατικές αρχαιρεσίες υπό την ευθύνη της νόμιμης εφορευτικής επιτροπής δικηγόρων, την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021. Μια νέα εποχή ξεπροβάλει για τον ελληνικό στίβο!»

PLANET SPORTS