Αν εκείνη σου προτείνει να κάνετε σεξ σε αυτή τη στάση να ξέρεις ότι θέλει να "ξεμπερδεύει" | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | Αν εκείνη σου προτείνει να κάνετε σεξ σε αυτή τη στάση να ξέρεις ότι θέλει να “ξεμπερδεύει”

Η στάση που λατρεύουν οι άντρες και μισούν οι γυναίκες. Κάποιος έπρεπε να στο πει, το κάνει η Έλενα Φάκου. Η πλειοψηφία των ανδρών με μικρές εξαιρέσεις λατρεύει το doggy style – κοινώς το σεξ στα τέσσερα- και η πλειοψηφία των γυναικών με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν το απολαμβάνει. Ο λόγος συνήθως είναι η ανατομία του […]

Η στάση που λατρεύουν οι άντρες και μισούν οι γυναίκες. Κάποιος έπρεπε να στο πει, το κάνει η Έλενα Φάκου.Η πλειοψηφία των ανδρών με μικρές εξαιρέσεις λατρεύει το doggy style – κοινώς το σεξ στα τέσσερα- και η πλειοψηφία των γυναικών με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν το απολαμβάνει. Ο λόγος συνήθως είναι η ανατομία του γυναικείου κόλπου και η θέση της μήτρας -κυρίως όταν αυτή είναι σε oπίσθια κάμψη- η οποία δεν προσφέρεται για ηδονή και απόλαυση με τη διείσδυση στα τέσσερα, αντίθετα με κάποιες άλλες στάσεις πιο φιλικές προς το γυναικείο σώμα.

Είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στις γυναίκες ότι πρόκειται για μια στάση την οποία οι περισσότερες γυναίκες κάνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν εκείνον, ή την κρατούν για το τέλος όταν πλέον έχουν κουραστεί και θέλουν να “τελειώνουνε”. Λυπάμαι αγόρια αν πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά κάποιος επιτέλους πρέπει να σας το μαρτυρήσει.

Στις γυναικείες παρέες τα κορίτσια μεταξύ τους αρκετές φορές συζητούν πως όταν κουράζονται στο σεξ και θέλουν να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους σύντομα και εντυπωσιακά για εκείνον, κάθονται στα τέσσερα και κάνουν λίγη υπομονή παίζοντας λίγο θέατρο. That’s it. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και γυναίκες οι οποίες απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη στάση, αλλά σύμφωνα με έρευνες αποτελούν την μειοψηφία, ή έστω την εξαίρεση στον κανόνα.

Μπορούμε να φανταστούμε πολλούς λόγους για τους οποίους ένας άντρας απολαμβάνει αυτή τη στάση: Είναι λίγο θέμα κυριαρχίας, άλλο λίγο θέμα θέας, ενώ σαφώς του ξυπνάει και μερικά πιο άγρια ένστικτα που υπάρχουν μέσα του και απέχουν αρκετά από το ρομαντισμό ο οποίος ενίοτε τον ξενερώνει στο σεξ. Το να έχει τη σύντροφό του πεσμένη στα τέσσερα τον κάνει να αισθάνεται μάλλον περισσότερο αρσενικό.

Δε θα λέγαμε πως είναι λάθος των γυναικών να κάνουν το χατίρι του συντρόφου τους και να στέκονται εκεί, εκτός αν πραγματικά δυσφορούν. Όλοι πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις σε μια σχέση τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι. Είμαι σίγουρη ότι και οι άντρες κάνουν αρκετές. Και μια συμβουλή για τα κορίτσια που διαβάζουν: Tην επόμενη φορά που εκείνος θα σας ζητήσει να το κάνετε στα τέσσερα, σκεφθείτε μια παραλλαγή που ίσως σας αρέσει περισσότερο.

PLANET SPORTS