ΑΕΚ: Οι παρατηρήσεις του Γιαννίκη | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | Super League 1 | ΑΕΚ: Οι παρατηρήσεις του Γιαννίκη

Παρατηρήσεις από τον Αργύρη Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν για τους περισσότερους, όχι όμως για τον Αργύρη Γιαννίκη και τους παίκτες τους που θέλουν να αναλύσουν τα λάθη τους και να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια. ΑΕΚ: Οι παρατηρήσεις του Γιαννίκη.ΑΕΚ: Οι παρατηρήσεις του Γιαννίκη

Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε παρατηρήσεις, σε ήρεμο ύφος, στους παίκτες του με σκοπό τη βελτίωσή τους και την αποφυγή λαθών στο μέλλον. Ο Έλληνας τεχνικής έκανε ανάλυση του αγώνα με τους Πειραιώτες και στάθηκε στα λάθη των παικτών του, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να σκοράρουν.

«Αυτό το ντέρμπι και όπως εξελίχθηκε, ήταν ένα μάθημα για όλους. Μάθαμε πως κάθε λάθος, κοστίζει, κάθε δώρο που κάνουμε στον αντίπαλο, θα το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην “τσίτα” για 90 λεπτά. Και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιδράσουμε σωστά, σε οποιαδήποτε φάση δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έκανε τέσσερις φάσεις και πέτυχε τρία γκο. Εμείς είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, βγαίναμε σωστά, αλλά δεν απειλούσαμε όσο θα έπρεπε και όπως θα έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά. «Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, είμαστε έντεκα παίκτες μέσα στην περιοχή και βρέθηκε τελικά αμαρκάριστος ο αντίπαλος που έβαλε το γκολ», τόνισε.

PLANET SPORTS