ΑΕΚ: Με Μάνταλο και Άμραμπατ στα Γιάννενα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | Super League 1 | ΑΕΚ: Με Μάνταλο και Άμραμπατ στα Γιάννενα

Στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη θα βρίσκονται οι Πέτρος Μάνταλος και Νορντίν Άμραμπατ.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σάββατο 27 Νοεμβρίου (19:30) για τη Super League. Στην αποστολή της Ένωσης θα βρίσκονται κανονικά οι Πέτρος Μάνταλος και ο Νορντίν Άμραμπατ. ΑΕΚ: Με Μάνταλο και Άμραμπατ στα Γιάννενα.ΑΕΚ: Με Μάνταλο και Άμραμπατ στα Γιάννενα

Τόσο ο αρχηγός της «Ένωσης», όσο και ο Μαροκινός γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης 25/11 και δεν ένιωσαν καμία ενόχληση στη γάμπα. Κάπως έτσι, γίνεται εμφανές πως και οι δύο έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους.

«Κλείδωσε» λοιπόν η συμμετοχή των δύο παικτών της ΑΕΚ στον αγώνα με αντίπαλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναμένεται, μάλιστα, να ξεκινήσουν και οι δύο στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης. Όσον αφορά τους Τζαβέλλα και Τάνκοβιτς, δεν βρίσκονται στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη. Αυτό γιατί ακολούθησαν και την Πέμπτη ατομικά προγράμματα.

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μουαμέρ Τάνκοβιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Πέτρος Μάνταλος, Νόρντιν Άμραμπατ. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 14.00», αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ..

PLANET SPORTS