ΑΕΚ: Συμφωνία με Εντσάμ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | ΑΕΚ: Συμφωνία με Εντσάμ

Πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και επίσημα είναι ο Ολιβιέ Εντσάμ και η ΑΕΚ, αφού από μέρα σε μέρα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Από τη Σέλτικ ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος, ωστόσο έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κι αυτός είναι η ΑΕΚ. Ο Ολιβιέ Εντσάμ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση και πλέον το μόνο που μένει, είναι αποδεσμευτεί πλήρως από τους Κέλτες.Σύμφωνα πάντως με το Football Insider φαίνεται ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο για μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και τις τελευταίες ώρες προχωρούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Αναλυτικα:

«Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Ολιβιέ Εντσάμ, καθώς πλησιάζει η ελέυθερη μεταγραφή του από τη Σέλτικ. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Γάλλο μέσο για μεταξύ τους συνεργασία, εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος. Σύμφωνα με πηγές του FootballInsider ο 25χρονος Εντσάμ έχει συμφωνήσει για μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και τώρα προχωρούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Το footballInsider αποκάλυψε στις 22 Μαϊου ότι η Σέλτικ αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση του Γάλλου ένα χρόνο νωρίτερα από το τέλος του συμβολαίου. Οι Σκωτσέζοι έχουν εκμεταλλευτεί ένα παράθυρο στο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Εντσάμ τον Νοέμβριο του 2018 και χωρίς αποζημίωση μπορούν να τον αφήσουν ελεύθερο. Αυτό άνοιξε την πόρτα στην ΑΕΚ να τον αποκτήσει»

PLANET SPORTS