RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | To πόσα λεπτά τελικά διαρκεί το πολύ καλό σεξ πραγματικά θα σε εκπλήξει

Χρονομέτρησε η Έλενα Φάκου.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο με τις γυναίκες να χρειάζονται πάντοτε περισσότερο χρόνο και τους άνδρες να προσπαθούν να μην «εκτεθούν» με μια πρόωρη εκσπερμάτωση. Σύμφωνα όμως με μια έρευνα που έγινε από Αμερικανούς και Καναδούς επιστήμονες και δημοσιεύτηκε το 2008, μια σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε τρία και σε επτά λεπτά θεωρείται ικανοποιητική και αρκετή ώστε να φθάσουν σε οργασμό και οι δυο: αν βγάλουμε το μέσο όρο μιλάμε για πεντάλεπτο σεξ.

Η ίδια μελέτη διευκρίνιζε ότι η επιθυμητή σεξουαλική επαφή κυμαίνεται συνολικά από επτά έως και δεκατρία λεπτά-συμπεριλαμβανομένων και των προκαταρκτικών, όμως το χρυσό πεντάλεπτο χαρακτηρίστηκε ως επαρκές.  Το πεντάλεπτο μάλιστα σεξ επιβεβαιώνεται και από άλλη έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2005 και ανέφερε ότι μια καλή συνουσία ολοκληρώνεται στα 5, 4 λεπτά αφήνοντάς τους όλους χαμογελαστούς.

Θα μπορούσαμε πάντως να πούμε ότι αν συγκρίνουμε τις δυο αυτές έρευνες με μια παλαιότερη που έγινε το 1948 από τον Alfred Kinsey, έχει γίνει μια πρόοδος στη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης αφού τότε, το 75% των Αμερικανών έφτανε σε οργασμό μόλις μέσα σε δυο λεπτά. Μάλλον οι γυναίκες στα 50s δεν προλάβαιναν να καταλάβουν καν τι γίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να προθερμαίνει κάποιος τόσο καλά τη σύντροφό του ώστε σε αυτά τα πέντε λεπτά της καθαυτής πράξης να καταφέρνει να έρχεται σε οργασμό ή να την περιποιείται αφού εκείνος τελειώσει ώστε να ολοκληρώσει κι εκείνη και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το σεξ είναι από τα πράγματα που δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο.

/

 

Ετικέτες:

vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS