RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | NBA | Λέικερς Ντέιβις: «Περιμένουμε την μαγνητική εξέταση»

Λέικερς Ντέιβις: Ο σούπερ είχε ένα ατύχημα στον αναμέτρηση κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς και η ομάδα του περιμένει τις εξετάσεις του για να δει το χρόνο απουσίας του.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στους Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς στην χθεσινή αναμέτρηση με τους Ντένβερ Νάγκετς τραυματίστηκε ο Άντονι Ντέιβις. Ο all star των Λημνανθρώπων,  στην προσπάθειά του να τελειώσει μία φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πάτησε άτσαλα το δεξί του πόδι και χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα.

Πρόκειται για σημείο με το οποίο ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες, και ως εκ τούτου οι άνθρωποι της ομάδας ανησυχούν μήπως η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Ο Ντέιβις θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία σήμερα, Δευτέρα (15/02), για να διαπιστωθεί η ακριβής σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες αναφέρει σε δηλώσεις του:

«Θα μάθουμε πολλά από τη μαγνητική, οπότε περιμένω τα αποτελέσματα. Προφανώς οι γιατροί δεν αποκλείουν τίποτα. Λένε πάντως πως όλα δείχνουν καλά, αλλά πρέπει να περιμένουμε τη μαγνητική.

Νομίζω ότι πριν τον αγώνα ένιωσα για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ότι είμαι απολύτως υγιής. Δεν ένιωσα πόνο ούτε το πρωί, ούτε το απόγευμα, ούτε στο ζέσταμα. Ένιωσα μία χαρά στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Γκρίζλις. Θα φροντίσω λοιπόν γενικά να ακολουθήσω την ίδια αποθεραπεία. Προφανώς θα είμαι λίγο πιο έξυπνος, ίσως αντί για τρεις θεραπείες την ημέρα να κάνω πέντε θεραπείες, προκειμένου να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS