RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Uncategorized | «Η ΔΟΕ αποβάλλει την Ιταλία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Η εφημερίδα «Repubblica» αποκάλυψε πως η ΔΟΕ έχει αποφασίσει την αποβολή της Ιταλίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ένα δημοσιεύμα – «βόμβα» από την Ιταλία και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Repubblica», αναφέρει πως η χώρα δεν θα λάβει μέρος στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω δημοσίευμα, αποκαλύπτεται πως η ΔΟΕ, μετά τη Ρωσία, πήρε την απόφαση να αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Ιταλία!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο λόγος για τον οποίο θα συμβεί αυτό έχει να κάνει με μία αλλαγή που είχε κάνει Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή στη νομοθεσία, πριν από περίπου δύο χρόνια. Η αλλαγή αυτή είναι σχετική με το αυτοδιοίκητο της Επιτροπής και, όπως φαίνεται, ήταν κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΔΟΕ.

Το δημοσίευμα:

«Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει αποφασίσει την τιμωρία της CONI (Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή), κάτι που θα εμπόδιζε τους Ιταλούς αθλητές να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο υπό τη σημαία της χώρας μας και θα μπορούσαν να το κάνουν μόνο ως ανεξάρτητοι αθλητές»

Η απάντηση του προέδρου της Επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό:

«Δεν νομίζω ότι η ΔΟΕ έχει ήδη αποφασίσει, αλλά η υπόθεση είναι πραγματικά σοβαρή. Η ΔΟΕ δεν ζητά τίποτα άλλο από την Κυβέρνηση από το να υπογράψει ένα έγγραφο με το οποίο θα αποδέχεται να καταστατικό χάρτη της».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS