RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | Kunyaza: η τεχνική που φέρνει τις γυναίκες σε ορμητικό οργασμό χωρίς διείσδυση

Όλες χρειαζόμαστε έναν άνδρα που να ξέρει να προκαλεί squirting κάνοντας kunyaza. Εξηγεί την πρακτική η Έλενα Φάκου. Παρόλο που σε μερικά κράτη της Αφρικής η σεξουαλική απόλαυση των γυναικών τιμωρείται μέχρι και με την φρικαλέα πρακτική της κλειτοριδεκτομής, στη Ρουάντα, υπάρχει μια παραδοσιακή σεξουαλική πρακτική η οποία στοχεύει αποκλειστικά στη γυναικεία απόλαυση, λέγεται Kunyaza […]

Όλες χρειαζόμαστε έναν άνδρα που να ξέρει να προκαλεί squirting κάνοντας kunyaza. Εξηγεί την πρακτική η Έλενα Φάκου.

Παρόλο που σε μερικά κράτη της Αφρικής η σεξουαλική απόλαυση των γυναικών τιμωρείται μέχρι και με την φρικαλέα πρακτική της κλειτοριδεκτομής, στη Ρουάντα, υπάρχει μια παραδοσιακή σεξουαλική πρακτική η οποία στοχεύει αποκλειστικά στη γυναικεία απόλαυση, λέγεται Kunyaza και σύμφωνα με το θρύλο έχει τις ρίζες της στη βασίλισσα της χώρας που κάθισε στο θρόνο κατά τη διάρκεια της τρίτης δυναστείας. Τότε λοιπόν, στην πόλη Nyanza που ήταν τότε και πρωτεύουσα της Ρουάντα, ο βασιλιάς είχε φύγει για να πολεμήσει και η βασίλισσα ένιωθε μοναξιά. Έτσι ζήτησε από έναν άνδρα της φρουράς να κάνει σεξ μαζί της. Εκείνος όμως δεν κατάφερε να επιτύχει τη διείσδυση καθώς έτρεμε από το άγχος. Το μόνο που έκανε ήταν να ακουμπήσει το πέος του πάνω της πράγμα το οποίο όμως την έκανε να έρθει σε οργασμό και μάλιστα ορμητικό – το γνωστό squirting. Έκτοτε, η σεξουαλική αυτή πρακτική συνηθίζεται στη χώρα με τη γυναίκα και τον οργασμό της να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Ρουάντα, είναι άλλωστε ένα μικρό κρατίδιο στην κεντρική Αφρική το οποίο διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα της Ηπείρου. Το 1994, στο πλαίσιο μια γενοκτονίας, η πλειοψηφία των ανδρών δολοφονήθηκε με αποτέλεσμα η κοινωνία να περάσει στα χέρια των γυναικών. Σήμερα, οι γυναίκες κατέχουν τα περισσότερα δημόσια αξιώματα ( η πλειοψηφία των μελών της βουλής είναι γυναίκες) και η κοινωνία δεν είναι δομημένη πατριαρχικά, αλλά μητριαρχικά. Καθώς καταλαβαίνετε προτεραιότητα και στο σεξ έχουν οι γυναίκες και η απόλαυσή τους. Έτσι η Kunyaza εφαρμόζεται τακτικά ανάμεσα στα ζευγάρια.

Τι αφορά όμως επακριβώς αυτή η σεξουαλική πρακτική και πως εφαρμόζεται; Όπως έχει εξηγήσει σε συνέντευξή της στο Men’s Heatlh η Dr. Kate Lister  “καθώς η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, ο άνδρας ακουμπάει το πέος του στο αιδοίο της και ξεκινάει να το κινεί από πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς τα δεξιά και μετά κάνει μια ελικοειδής κίνηση, χωρίς να υπάρχει διείσδυση. Στη συνέχεια, και όσο εκείνη πλησιάζει σε οργασμό, ο άνδρας ‘χτυπάει’ το μόριό του στο συγκεκριμένο σημείο, με τη γυναίκα να καταφέρνει τελικά όχι μόνο να ‘τελειώσει’, αλλά να κάνει squirting. Αυτό άλλωστε σημαίνει και στη γλώσσα των ανθρώπων της Ρουάντα, η λέξη Kunyaza”.

Mε λίγα λόγια πρόκειται για τον οργασμό με την τριβή αλλά χωρίς διείσδυση η οποία πράγματι μπορεί να υπάρξει καθώς οι περισσότερες γυναίκες έχουν απολαύσει στη ζωή τους τέτοιους οργασμούς ιδιαίτερα στην ηλικία που ανακάλυπταν σιγά σιγά το σώμα τους με το αίσθημα της τριβής στα σεντόνια και τα μαξιλάρια τους. Η Kunyaza πάντως είναι μια αρκετά εγκεφαλική πρακτική, αφού ένας άνδρας την προσφέρει σε μια γυναίκα η οποία πραγματικά σημαίνει πολλά για εκείνον και επικοινωνεί μαζί της σε εγκεφαλικό επίπεδο όχι μονάχα σε σωματικό. Όσο για το εάν μια γυναίκα καταφέρει να έρθει σε ορμητικό οργασμό, δηλαδή squirting, αυτό ελέγχεται, καθώς το σώμα της πρέπει να έχει την προδιάθεση. Κάποιες γυναίκες με τις ίδιες κινήσεις κάνουν squirting και κάποιες άλλες όχι, όμως σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη τεχνική υπόσχεται πως εάν υπάρχει η σωματική προδιάθεση, τότε με αυτή την πρακτική θα επιτευχθεί ορμητικός οργασμός.

 

 

 

 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS